Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Sokol Kouty deklasoval SK Telč 8:3


Branky


14. M. Semrád , 16. M. Semrád , 20. M. Neumann , 30. J. Roušar , 37. F. Coufal , 40. L. Stýblo (p.) , 60. F. Tenkl , 85. J. Kratochvíl (vl.) - 6. D. Všohájek , 62. J. Nerad , 65. J. Nerad
0

Aktuální forma obou mužstev spíše napovídala vyrovnanému utkání, ale dnes se projevila nevídaná střelecká produktivita domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

6:1, víc není co dodávat

Hosté se prosazují již v 6.minutě, když branku vsítil po rohovém kopu David Všohájek 0:1. Hned v 14.minutě odpovídají domácí krásnou brankou Michala Semráda střelou do šibenice 1:1. Miloš Neuman centruje a Michal Semrád doklepává 2:1. 20.minuta přetažený centrovaný balon, brankář Misař boxuje přímo na hlavu Miloše Neumana a ten se nemílí 3:1. 30.minuta Jan Roušar umístěnou hlavičkou zvyšuje na 4:1. Nadále mají domácí obrovský tlak, hosté jen běhají bez míče. 37.minuta postupují dva domácí na branku a Filip Coufal přidává na 5:1. 40.minuta v pokutovém území je faulován Jan Roušar. K penaltovému puntíku se postaví na apel diváků brankář Luděk Stýblo i on se zapisuje do střelecké listiny tohoto utkání 6:1.

Vlastenec kapitána ukončuje tento zápas

Do druhého poločasu vstupovali domácí s vědomím že nesmějí povolit v koncentraci. I nadále byli lepší na míče, ale tolik šancí co v první poločase si nevytvářeli. Až v 60. minutě po krásném centru vypláli z voleje střídají Tenkl a parádně trefil šibenici 7:1. Hosté snižuji po nedůledném bránění autového vhazování  v 62.minutě, autorem branky je Jiří Nerad 7:2. Ofsajdová past nesklapla a povoleně se z ní vynořil znovu Jiří Nerad a snižuje na 7:3. Poté se již utkání dohrávalo. Zmar hostů dokonal jejich kapitán Kratochvíl a svým vlastencem dal výsledku konečnou podobu 8:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kouty
Růžička Jaromír: Naprosto zasloužené vítězství. Naše branky padali po krásných akcích. Soupeře je mi líto, až o tolik horší nebyl.

SK Telč
Josef Jančo, útočník: Domácí nás překvapili svojí aktivitou. U nás nebyla dostatečná předzápasová příprava, byli jsme po flámu. Prostě zápas blbec, kdy soupeři do branky spadne všechno do čeho kopne.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - J. Hrůza [-] , J. Havelka [-] (55. V. Navrátil [-] ) , J. Růžička [-] (73. [-] ) , M. Nestrojil [-] - P. Milan [-] , F. Coufal [-] , J. Roušar [-] , M. Semrád [-] - J. Cejpek [-] , M. Neumann [-] (46. F. Tenkl [-] )

SK Telč
M. Misař [-] - L. Nosek [-] , J. Kratochvíl [-] , D. Všohájek [-] , D. Fortelný [-] - J. Beňo [-] (46. R. Mikeš [-] ) , J. Nerad [-] , J. Páral [-] , J. Všohájek [-] - D. Stránský [-] (50. D. Smejkal [-] ) , J. Jančo [-]

ŽK: 51. J. Všohájek .
Místo: Kouty. Počet diváků: 111.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.