Nové Syrovice porazily Stonařov a jsou nadále druhé.


Branky


0

V utkání ve kterém domácím šlo o hodně. O udržení druhého postupového místa a to se jim povedlo. A na jsou na druhém místě půouze vinou horšího skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přežili dvě šance hostů

V prvním poločase domací hráli proti větru, a na jejich hře to bylo znát. Domácí po většinu hracího času drželi balón na svých kopačkách. Hosté ze Stonařova měli dvě vyložené brankové přiležitosti, které trestuhodně neproměnili. Domácí však první poločas dohráli bezbrankovým výsledkem 0:0

Rozhodl ve druhém poločase Dubský

Po změně stran se za odmácí celek prosadil ve 49 minutě Zděněk Dvořák po samostatné akci, kdy obešel tři obránce a a pak i brankáře hostí Měrtla 1:0. Domácí měla branka uklidnit ale netrvalo dlouho a i hosté ze Stonařova se prosadili v 56 minutě kdy se prosadil Martin Škrdla 1:1. V 62 minutě se po závaru před brankou Stonařova prosadil Jakub Dubský 2:1. Utkání v závěru ještě zdramatizovali hosté, ale nedokázali se prosadit - konečný výsledek 2:1.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Jan Prígl - trenér Nové Syrovice: V prvním poločase jsem hráli proti větru, po většinou jsme měli míč pod kontrolou, soupeř měl dvě šance, které nevyužil.. Ve druhém poločase to od nás byl po prvních 20 minut dobrý fotbal se spoustou šancí, naštěstí jsme dvě využili. V závěru jsme se strachovali o výsledek. Zlaté tři body vzhledem k pohledu na tabulku.

TJ Sokol Stonařov
pan Štacl - trenér Stonařov: Zajímavý zápas, celkem vyrovnaný, domácí o něco lepší, nás poškodil rozhodčí kdy v 85 minutě neodpískal pokutový kop. Kluci do toho dali všechno, za což jim děkuji.



Sestavy


SK Nové Syrovice
F. Zavadil [-] - L. Vítek [-] (88. D. Růžička [-] ) , V. Toman [-] , V. Procházka [-] , Z. Chalupa [-] - J. Železný [-] (86. J. Marek [-] ) , J. Dubský [-] , T. Lang [-] (46. K. Filipský [-] ) , O. Sosnar [-] - Z. Dvořák [-] , M. Sosnar [-] -

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Kubelka [-] , R. Vevera [-] - M. Čumpl [-] - M. Škrdla [-] - M. Turoň [-] , J. Šmarda [-] , P. Plavec [-] , J. Sobotka [-] , M. Příhoda [-] , P. Kozojed [-]

ŽK: 9. M. Čumpl , 60. M. Příhoda , 71. P. Měrtl .
Hráči zápasu: Z. Dvořák .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: BURZA Milan - FRYČ Vlastimil, POJEZNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.