1:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cejle doma utrpěla debakl!


Branky


82. P. Dolejší - 22. O. Beseda , 28. O. Beseda , 41. M. Houzar , 46. M. Musil , 73. L. Maňo
0

Cejle chtěla v domácím utkání napravit svoji nepříliš dobrou jarní reputaci, hosté z Batelova však byli razantně proti. Svého soupeře jasně přehráli a domácí mohli být rádi, že dostali "jen" pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střídající Beseda rozhodl zápas

Domácí se sešli po dlouhé době takřka v plné sestavě, chyběl jen pilíř zadních řad, zkušený Libor Vítů. Hosté hrají na jaře ve velké pohodě a onu zmíněnou pohodu si přenesli i do zápasu v Cejli. Zlom zápasu přišel netradičně již v 15. minutě. To musel v hostujícím mužstvu střídat kapitán a střelec Zbyněk Koreš a místo něj přišel na hřiště Ondřej Beseda. A tento tah vyšel naprosto geniálně. Ve 22. minutě střídající Ondřej Beseda rozvlnil Lačného síť poprvé - 0:1. Ještě před první brankou však měli hosté další, téměř tisíciprocentní šance, které ale neproměnili. O dalších pět minut později se Ondřej Beseda prosadil podruhé a hosté měli již dvoubrankový náskok - 0:2. Domácí byli jako namalovaní a hosté se fotbalem bavili i nadále. Těsně před poločasem to už bylo rozdílem třídy, to se prosadil ve 41. minutě Michal Houzar a hosté tak odcházeli do šaten s výborným náskokem 0:3.

Hosté dokonali "bůra"

Hosté z Batelova pokračovali v krasojízdě i ve druhém poločase. Hned po úvodním hvizdu, poté co uběhlo pár vteřin, vedli hosté již o čtyři branky, když se prosadil jeden z nejlepších hráčů na hřišti - Michal Musil, domácí byli v tuto chvíli zralí na ručník - 0:4. Domácím absolutně nefungovala obrana, nechávali gólmana permanentně na holičkách a mohli být rádi, že to není o více gólů. S tím, jak vypadala hra domácích, bylo jen otázkou času, než přijde další gól v jejich síti. Stalo se tak až v 73. minutě, to se prosadil Lukáš Maňo, a hosté vyfasovali neatrativního "bůra"- 0:5. Poté hosté mírně polevili a jejich vize, že by zápas dohráli s čistým kontem, vzala za své v 82. minutě. To se prosadil po delší době podzimní střelec Pavel Dolejší, jehož gól ale nemohl hosty vůbec rozhodit, jelikož si vítězství plně zasloužili a pohlídali. Cejle - Batelov 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Cejle
Jiří Bednařík - obránce: "Co k tomu zápasu říci...Nedařilo se nám, dělali jsme obrovské chyby vzadu, hostům jsme darovali čtyři branky. Na podzim by měli přijít nějaké posily, tak věříme, že přijde zlepšení."

1. FC Batelov
Miroslav Marek - obránce: "Odehráli jsme dobré utkání. Domácí jsme 70.minut nepustili takřka k ničemu. Před naší úvodní brankou jsme zazdili tři megatutovky. Domácí můžou být rádi, že inkasovali pouze v pěti případech. Zasloužené vítězství."



Sestavy


TJ Cejle
P. Lačný [-] - J. Bednařík [-] , M. Kalaš [-] , R. Havlíček [-] - M. Bednařík [-] , A. Čáp [-] , L. Slavětinský ml. [-] , J. Havel [-] (56. J. Špindler [-] ) , M. Radouš [-] (64. J. Zlatuška [-] ) - P. Dolejší [-] , D. Čáp [-]

1. FC Batelov
T. Růžička [-] - Z. Poledna [-] , M. Houzar [-] , D. Ramach [-] - L. Kapoun [-] , M. Zima [-] (76. M. Marek [-] ) - Z. Koreš [-] (15. O. Beseda [-] ) , K. Havlíček [-] (71. L. Maňo [-] ) , J. Hradecký [-] , T. Hron [-] , M. Musil [-]

ŽK: 24. M. Bednařík , 61. M. Radouš .
Hráči zápasu: O. Beseda , M. Musil .
Místo: Cejle. Počet diváků: 76. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - JAKL Tomáš, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.