1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cejle se rozešla smírně s celkem Jamného"


Branky


0

Zápas celků ze spodku tabulky sliboval vyrovnanou a bojovnou podívanou. Oba celky nebyly kompletní, i tak se hrál zajímavý fotbal, s nakonec zaslouženou remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Utkání začalo aktivně z obiu stran a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Cejle začala jedovatou střelou Čápa, která mířila těsně nad bránu. Hosté se však také dostali do šance a byla to šance stoprocentní, když zívala před Duchoňem prázdná branka, skórovat nedokázal, musí se uznat, že zakončení nebylo zrovna nejjednodušší. Domácí tým také zahrával nepřímý volný kop, který zakončil přízemní střelou, se kterou si ale Špejtek poradil. První poločas se nesl i ve znamení silného deště, který ale hře pomohl, protože na kluzkém trávníku se hra značně zrychlila. I tak ale poločas skončil 0:0.

Po jedné brance na každé straně

Druhý poločas nabídl velice zajímavou podívanou se slušnou porcí šancí. Domácí zahrozili z rohu, kde měl domácí hráč na hlavě první branku zápasu, ale trestuhodně přehlavičkoval bránu. Jamenský Pavlíček otestoval pozornost brankáře jedovatou střelou, která však mířila doprostřed brány a domácí brankář ji dokázal vyrazit. Za nedlouho zakončoval znovu Pavlíček, tentokrát o mnoho lepší střelou, ale domácí gólman velice dobrým zákrokem zabránil gólu. Běžela 79. minuta a domácí zahrávali z levé strany volný přímý kop, který nešťastně propadl Špejtkovi do brány z kopačky Martina Bednaříka, 1:0.. Od té doby Jamné vrhlo všechno do útoku. A to se vyplatilo v 88. minutě, když těsně před gólmanem šikovně zakončil Lukáš Varhaník, 1:1. Tímto výsldkem i zápas skončil a body se tak zaslouženě dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Cejle
Jiří Bednařík - obránce: "Začali jsme docela aktivně, ale to i soupeř. Šance byly na obou stranách. Rozhodčí utkání zbytečně moc vyhecoval, tím ,že nedával karty na obou stranách. Bylo dobře, že přišel déšť a hrací plocha se tak výrazně zlepšila, hra se zrychlila. "

TJ Sokol Jamné
Jan Kubín - záložník: "Oba týmy nenastoupily kompletní, což se na průběhu celého utkání projevilo. Zápas byl plný nepřesností, vyrovnání nám po prodloužení Hory zajistil Varhaník, nervozní závěr už změnu skóre nepřinesl."



Sestavy



TJ Sokol Jamné
J. Špejtek [-] - L. Duchoň [-] , L. Varhaník [-] , V. Kubín [-] , P. Pavlíček [-] , M. Matějíček [-] , M. Pytlík [-] , J. Kubín [-] , Š. Šimánek [-] , O. Vomela [-] , J. Hora [-]

ŽK: 88. I. Jilich - 56. L. Varhaník , 63. P. Pavlíček , 81. J. Hora .
Hráči zápasu: M. Bednařík - P. Pavlíček .
Místo: Cejle. Počet diváků: 60. Rozhodčí: POLODNA Vladimír - ZADRAŽIL Patrik, SOBOTKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.