Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky doma prohrály s Jakubovem


Branky


6. V. Bastl , 7. V. Bastl - 26. J. Forman , 56. D. Šibor , 76. A. Pacas , 81. D. Šibor , 87. D. Šibor
0

V sobotu se v Okříškách v prvím jarním zápase představil celek z Jakubova. Oba týmy přezimovaly v klidném středu tabulky, a tak se očekával vyrovnaný souboj. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím

První jarní utkání začala domácí rezerva výborně a už v 7. minutě vedla po brankách Bastla 2:0. Tentýž hráč mohl na konci první dvacetiminutovky zkompletovat hattrick, ale v dobré pozici na hostujícího brankaře nevyzrál. Od té chvíle se začal dostávat do hry i Jakubov a ve 26. minutě snížil, když přízemní centr Formana proletěl celým vápnem a skončil v bráně.

Jakubov druhý poločas jasně ovládl

Ve druhé půlce už byl Jakubov jasně lepší. Góly ale začal dávat až po zbytečném vyloučení Milana Dunklera. Nejdříve Štibor po zmatku ve vápně vyrovnal. Do vedení dostal hosty Pacas po rohu a po zbytečných chybách domácí obrany dokonal v poslední desetiminutovce Štibor hattrick.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - L. Rampír [-] (53. J. Dokulil [-] ) , P. Netolička [-] , R. Salát [-] , J. Tekal [-] , I. Večeřa [-] , K. Vostal [-] (64. L. Mašek [-] ) , M. Večeřa [-] , V. Bastl [-] (46. R. Ryšavý [-] ) , M. Kšír [-] , R. Dokulil [-]

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - M. Dunkler [-] (89. J. Novák [-] ) , J. Urbánek [-] , R. Kafka [-] , J. Forman [-] (67. M. Dunkler [-] ) - D. Šibor [-] , R. Jelínek [-] - A. Pacas [-] , T. Kosmák [-] - M. Dunkler [-] , Z. Zika [-]

ŽK: 73. M. Kšír - 30. M. Dunkler . ČK: 56. M. Dunkler .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - DVOŘÁK Jiří, ŠTOLPA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.