0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov doma vysoko podlehl Náměšti


Branky


0

Šestý tým tabulky Družstevník Jakubov hostil ve svém prvním jarním domácím zápase rezervu Náměště. Hosté namočení do bojů o záchranu potřebují bodovat i venku, což se jim podařilo a zaslouženě si z Jakubova odvezli 3 body a posunuli se v tabulce do klidnějších pater.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměnili penaltu

Do zápasu vstoupili lépe domácí a během prvních patnácti minut byli lepším týmem. Svoji aktivitu mohli zúročit z penalty, kterou ale neproměnili. Od té doby převzali iniciativu hosté a po půl hodině hry šli do vedení. Na tabuli svítila 33. minuta, Jan Mucha dostal balón za obranu, všechny zadáky domácích nechal za svými zády a překonal domácího brankáře Klímu - 0:1. 

Druhý poločas hosté ovládli

Celý druhý poločas byl pod taktovkou borců z Náměště a domácí hostujícího brankáře Pokorného takřka neohrozili. V 51. minutě utekl Bukáček po lajně, nacentroval míč do vápna, kde si na něj naběhl Pavel Kopuletý a zvýšil pro hosty na 2:0. V 65. minutě bylo pro fotbalisty náměště ještě veseleji. Juřena poslal prostředkem krásný balón do úniku na Bukáčka, ten po vzoru hokejového blafáku přelstil Klímu a do prázdné brány zvýšil na rozdíl třídy. Kosmetickou úpravu výsledku dodal po rohu Marek Veselý a upravil na konečných 0:4. Hosté svůj náskok mohli ještě zvýšit, ale Juřenova hlavička skončila těsně vedle šibenice a Bukáčkův pokus o přehození Klíma zlikvidoval. Náměšť si tak odvezla z Jakubova pohodlné vítězství.



Ohlasy k zápasu



FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Bohumil Nekuda - trenér: První poločas jsme hráli proti větru a naštěstí jsme přečkali penaltu, která dle mého názoru nebyla. Poté jsme však zápas ovládli a Jakubov nás prakticky ničím neohrozil.



Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Svoboda [-] , M. Dunkler [-] , R. Kafka [-] (60. M. Petrů [-] ) , M. Dunkler [-] , J. Forman [-] (46. R. Říha [-] ) - D. Šibor [-] , R. Jelínek [-] , J. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] (68. M. Pavela [-] ) - T. Kosmák [-] -

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - J. Mucha [-] (63. R. Juřena [-] ) , M. Bukáček [-] , V. Kopuletý [-] , P. Kopuletý [-] (77. M. Křivánek [-] ) , T. Franěk [-] , Z. Sobotka [-] , M. Sobotka [-] , B. Nekuda [-] (49. M. Veselý [-] ) , L. Vrba [-] , J. Pospíšil [-]

ŽK: 6. R. Kafka .
Místo: Jakubov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NESTROJIL Zbyněk - SKÁLA Martin, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.