Rudíkov doma pěti góly smetl Jakubov


Branky


13. M. Skryja , 16. M. Jaša , 43. O. Štolpa , 56. V. Šula , 84. M. Skryja - 80. L. Branč
0

V sobotním utkání se na hřišti předposledního celku tabulky Rudíkova představil šestý Jakubov. Domácí do jarní části nevstoupili vůbec dobře a první dva duely odehráli bez bodu. Hosté tak špatný start neměli, ale přijeli odčinit domácí zaváhání z minulého kola, kdy podlehli doma béčku Náměště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli od začátku aktivnější

Hostující celek od počátku působil odevzdaným dojmem a tak domácí podnikali jeden útok za druhým. Do první šance se dostal Skryja v 5. minutě, kdy mu centr mezi beky poslal Benáček, Skryja se uvolnil před obránce hostí a vystřelil pouze do noh brankáře. Odražený míč získali opět domácí a po pravé straně míč zatáhl Trnka Jan a poslal centr do vápna, kde se k míči opět dostal Skryja, ale netrefil konstrukci. Hned minutu na to vyzkoušel střelu Trnka Pavel, ale opět míč skončil mimo bránu. Domácí gól nedali a tak se do první šance dostali hosté, v 10. minutě zatáhli míč po pravé straně útočník hostů a poslal centr do vápna, kde byl zcela sám hostující Pacas, refil však pouze nohy brankáře. Přišla 13. minuta a aut Trnky Pavla na Jaše, ten se uvolnil přes obránce a posadil míč Skryjovi na hlavu a ten hlavičkou poslal míč do sítě. Přišla 15. minuta a Štolpa poslal dlouhý centr na Trnku Jana, který míč posunul na Jaše a ten šel sám na brankáře a s přehledem proměnil střelou k tyči. Po snadném dvoubrankovém vedení se domácí ukolébali a přenechali iniciativu hostům, kteří se dostali i do několika vyložených šancí. Ve 23. minutě přišel centr z pravé strany do vápna domácího týmu a po zásahu brankáře domácího týmu se míč dostal k Pacasovi a ten se místo zakončení pokoušel ještě přihrát a hosté o míč přišli. 33. minuta a opět centr z pravé strany do vápna domácího týmu, v akci byl opět Pacas, míč si zpracoval a po otočce vystřelil, ale netrefil branku. Domácí prapor zvedl Jaša ve 43. minutě, vzal si míč na vlastní polovině a po krásné individuální akci prošel přes bránící hráče hostujícího týmu, poslal centr do vápna, kde brankář vyrazil míč před dobíhajícím Skryjem, míč však mířil přesně na Štolpy, který jej poklidil do prázdné branky.

Rudíkov ve druhé půli už jen kontroloval hru

Domácí vstoupili do druhé půle opět aktivně, zvláště dnes dobře hrající Jaša měl v druhé půli první šanci, na polovině hřiště si vzal míč a po samostatné akci zakončil svůj útok střelou mimo bránu. Krásnou akci vymysleli domácí v 56. minutě, stoper domácího týmu Šula si vzal míč, prošel středem hřiště, narazil si s Nožičkou a najednou byl sám před brankářem a bez problému zavěsil. Přišla 64. minuta a zaváhání brankáře hostí, Skryja mu vypíchl míč a ten skončil na tyči. V 69. minutě Skryja vyzkoušel střelu a ta skončila těsně vedle brány. V 71. minutě se při prvním kontaktu s míčem ve vápně dostal do obrovské šance domácí Ošmera, ale byl tak překvapen, že nedokázal zakončit. I další nový hráč domácího týmu na hřišti Trnka Jaromír měl v 78. minutě velkou šanci, ale otálel se střelou a trefil pouze bránícího hráče. Domácí se neprosadili a tak trestali hosté, hostující Forman dostal přihrávku, dokázal se uvolnit a odcentrovat, na malém vápně našel Branče a tomu stačilo jen nastavit nohu a poslat míč do branky. Poslední slovo však přece jen měli domácí, v 84. minutě zahrávali trestný kop od vápna, míč propadl až ke Skryjovi a ten prostřelil brankáře a svým druhým gólem stanovil konečný stav utkání. 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Jaromír Trnka - trenér Rudíkova: Dnes jsme vyhráli zcela zaslouženě, je nutno však ale říci, že hosté z Jakubova nám to svým přístupem k utkání dost usnadnili.




Místo: Rudíkov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - ZIMA Petr, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.