2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč se výhrou dotáhla na Mohelno


Branky


0

Valeč vyhrála poslední domácí zápas podzimu nad Radkovicemi a bodově se dotáhla na druhé Mohelno 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu se domácí přeci jen dočkali vedení

První jarní kolo se hrálo již na podzim ovšem počasí jakoby již bylo jarní a domácí v něm přivítali Radkovice,které se po špatném začátku zvedli a dotáhli se na střed tabulky. Obě družstva nastoupila bez několika hráčů základní sestavy,zvláště před domácími ležel těžký ukol jak nahradit zraněného kanonýra Martina Ludvíka. První poločas nabídl vyrovnanou partii, hra se přelévala od jedné branky ke druhé bez velkých šancí, hosté zkoušeli štěstí hlavně střelami z dálky, domácí měli několik závarů ve vápně, ale co bylo společné byla strašná spousta nepřesností, která brzdila hru obou mužstev. Jediným světlým okamžikem byla nenápadná akce domácích, kterou založil kolmou přihrávkou Pavel Chládek a po nedorozumění brankáře a obránce hostí už nebyl problém pro Jana Ludvíka vsítit vedoucí branku domácích 1:0.

Michal Chytka pečetil výhru domácích

 Druhý poločas přece jen již nabídl lepší podívanou, hlavně domácí se zlepšili, do vápna hostí létal jeden centr za druhým, domácí se tlačili před branku hostí, ale pojistku ne a ne přidat. Hosté hrozili z brejků a i ty byly nebezpečné. Míče do šestnáctky s jistotou posbíral brankář Macek, který musel vytáhnout i zákrok dne kdy fantasticky zneškodnil střelu zcela osamoceného hráče hostí  asi z šesti metrů. Domácí přece jen uklidnil Michal Chytka, když v 75.minutě po dobré kombinaci zužitkoval  centr Jana Siroty a přidal kýženou pojistku 2:0.Utkání potom již domácí pohlídali, a když pak střídajíci Pavel Zikán ukázal svým mladým svěřencům jak se zahazuje samostatný únik skóre už se nezměnilo a domácí vybojovali cenné vítězství.Utkání výborně řídil rozhodčí Voborný.


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: V první půli jakoby už jsme usnuli zimním spánkem. Po změně stran přišlo probuzení a náš výkon se zlepšil a hlavně bojovnost nás nasměrovala ke třem bodům.




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - M. Kopuletý [-] (68. J. Žalkovič [-] ) , O. Kopuletý [-] (75. P. Zikán [-] ) , J. Pokorný [-] , P. Chládek [-] - J. Sirota [-] , D. Procházka [-] , M. Chytka [-] , D. Cabejšek [-] - J. Ludvík [-] , M. Veselý [-] (60. P. Chládek [-] )

SK Radkovice
V. Štolz [-] - R. Roupec [-] (77. L. Kočí [-] ) , J. Hofman [-] , T. Růžička [-] , M. Nováček [-] - R. Odstrčil [-] , L. Štolz [-] (69. V. Kočí [-] ) , A. Macháček [-] , J. Pekárek [-] - V. Zahradník [-] , L. Pekárek [-]

ŽK: 42. D. Cabejšek , 81. V. Chládek .
Hráči zápasu: Z. Macek - J. Hofman .
Místo: Valeč. Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.