3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno doma nezaváhalo a drží třetí příčku


Branky


0

Již na čtyři zápasy natáhli hráči z Mohelna sérii utkání bez obdržené branky a navíc to bylo s tříbodovou příchutí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

David Horký poslal domácí do vedení

Mohelno začalo jaro příjemnou remízou na hřišti vedoucích Třebenic a již pět kol neokusilo hořkost porážky. Také obranná činnost Mohelna je na dobré úrovni, když v posledních třech zápasech neinkasovaly. Obranu domácích tak měly prověřit Myslibořice, které nasázely v posledním kole Rapoticím pět gólů. Podzimní zápas mezi těmito soupeři, ale skončil bez branek. Myslibořice k druhému jarnímu zápasu zajížděly do Mohelna, které doma ještě neprohrálo a mohlo se pochlubit i pouhými třemi inkasovanými brankami. Myslibořicím se rozpadla obrana vinnou zranění a nemoci, Mohelnu naopak zaskakoval František Staněk na pozici brankáře. Do zápasu vkročily lépe Myslibořice, k dispozici měly hned tři přímé kopy z hranice velkého vápna, všechny střely však skončily v Mohelenské zdi. Poté následoval pro nezaujatého diváka ne zrovna pohledný fotbal, míč létal pořád ve vzduchu a k vidění nebyla žádná kloudná kombinace ani na jedné straně. Ve 28. minutě se k přímému kopu postavil David Horký a výstavní střelou přes zeď otevřel skóre zápasu. Jediné pořádné ohrožení Staňkovi brány přišlo paradoxně z odkopu od Myslibořické brány, brankář míč podcenil a tak tak, že skákavý míč zkrotil ještě před brankovou čárou. Nic dalšího, co by stálo za zmínění se v poločase, plného nepřesností nestalo a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

V závěru utkání domácí navýšili skóre

 Druhý poločas už měli ze hry více domácí, Myslibořice působily odevzdaným dojmem a stejně jako na podzim nedokázali navázat na dobré výkony z domácího prostředí. Ve druhém poločase přibylo i šancí, v dobrých šancích se dvakrát ocitl Richard Ostrý, jednou ho vychytal dobře vybíhající Radek Vodička a podruhé si poradil hned se trojicí obránců, ale stejně jako v prvním případě si vylámal zuby na hbitém Vodičkovi. Myslibořice měly šanci na vyrovnání ze standardních situací, hlavičky ovšem sbírala důrazná domácí obrana a rohové kopy s problémy, ale přece likvidoval zaskakující brankář František Staněk. Domácí se dočkaly i druhé trefy, tentokrát se z bližší vzdálenosti k míči postavil opět exekutor prní branky, David Horký a stejně jako v prvním poločase střelou k levé tyči nedal Vodičkovi šanci a bylo to 2:0. V předposlední minutě zápasu, po takové nepřehledné situaci, kdy rozhodčí přerušil hru pro postavení mimo hru domácích hráču, k překvapení celého Myslibořického týmu však vrátil výhodu, o které nikdo nevěděl, domácí rychle rozehráli a kapitán domácích Petr Štěpán uzavřel skóre střelou podél Vodičky na konečných 3:0. Mohelno tak udrželo domácí neporazitelnost a dál se drží v těsném závěsu za vedoucími Třebenicemi, naopak Myslibořice podaly kontrastní výkon oproti minulému kolu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel , vedoucí: Chtěli jsme naplno zabodovat. Ačkoliv jsme byli oslabeni o čtyři hráče základní sestavy, podali jsme zvlášť ve druhém poločase dobrý výkon. Richard Ostrý měl dokonce tři gólové příležitosti. Zásluhou na výhře byli dva proměněné přímé kopy. Druhá půle byla v naší režii.

TJ Myslibořice
Vodička Radek, hráč: Zápas se nám nepovedl. Zbytečně jsme nakopávali balóny a ani jsme nevystřelili na bránu. Opravdu nepovedený zápas.



Sestavy


TJ Mohelno
F. Staněk [-] - F. Žák [-] , M. Kopeček [-] , V. Ležák [-] , P. Šanda [-] - D. Vašek [-] (58. T. Vostal [-] ) , P. Štěpán [-] , D. Horký [-] , M. Foretník [-] - T. Jeřábek [-] (83. A. Mohelský [-] ) , R. Ostrý [-] -

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - R. Pekárek [-] (72. T. Palát [-] ) , P. Vejvoda [-] (80. L. Macháček [-] ) , T. Kratochvíl [-] , B. Mencák [-] - M. Šoustal [-] , M. Pevný [-] , A. Pekárek [-] (11. T. Pekárek [-] ) , M. Čapoun [-] - V. Novotný [-] , V. Čapoun [-]

ŽK: 10. R. Ostrý , 57. M. Foretník , 65. M. Kopeček - 18. T. Pekárek , 42. V. Čapoun , 78. V. Novotný .
Místo: Mohelno. Počet diváků: 55. Rozhodčí: JURKA Antonín - JAŠEK David, ŠIBŮREK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.