Pavel Malý opět vystřílel Koněšínu výhru


Branky


15. P. Malý , 18. P. Malý , 81. P. Malý , 81. D. Dvořák - 33. M. Ludvík , 33. V. Novotný , 38. M. Pevný
0

Další skvělé představení předvedl Pavel Malý z Koněšína, který hattrickem zařídil výhru svého týmu a připsal si již na své konto jednatřicet úspěšných zásahů. Navíc drží Koněšín stále ve hře o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté smazali dvoubrankový náskok

Koněšín jakoby chtěl svému soupeři oplatit podzimní prohru 2:1 na půdě Myslibořic a hned od začátku se chopil otěží. Už ve 2.minutě domácího Chalupy vychytal Vodička v brance hostů a tři minuty nato na něj nevyzrál ani Parkan. Pak nechtěně hostující Pevný malou domů vybídl ke skórování domácího kanonýra Malého, ale ani ten nedokázal přehodit vyběhnuvšího gólmana. To se ale koněšínský snajpr asi jenom zastřeloval, protože po čtvrt hodině hry už pálil ostrými – technickou střelou po předchozí kombinační akci podél brankáře otevřel skóre – 1:0. Za čtyři minuty využili domácí ne zrovna ideálního rozpoložení obrany Myslibořic podruhé, když po vybojovaném míči na půli hřiště po ose Loukota – Ševčík – Malý posledně jmenovaný stejným způsobem zvýšil na 2:0. Takový začátek byl moc i na lavičku hostů,  došlo k přeskupení hráčů a na stopera šel místo Macháčka jinak útočně laděný Mencák, který už pak svoji defenzívu režíroval s velkým přehledem. Po půl hodině hry útočná aktivita domácích jako když utne a najednou to byli hosté, kdo měl více míč na svých kopačkách. Krev do žil jim dojista vlil následný gól, kdy Novotný předčil v osobním souboji domácího krajního obránce a po centru hlavou snížil na 2:1. Hosté zjistili, že to jde a najednou jich bylo plné hřiště. Vyrovnání přišlo poměrně záhy. Po odkopu domácích a následné ztrátě se míč dostal k Pevnému, který to trefil náramně a srovnal skóre divokého poločasu na 2:2.

O výhře Koněšína nemohl rozhodnout nikdo jiný než Pavel Malý

Druhá půle už tak výživná nebyla a šance na obou stranách by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Jednalo se spíše o závary, než něco, co by zvedalo fanoušky ze sedaček. Ze zápasu se tak stal spíše boj a chvílemi i nakopávaná. Světlou výjimkou byla snad jen hlavička právě střídajícího Štěpána Dvořáka, který ale svým prvním dotykem zcela odkrytou svatyni minul. S ubíhajícím časem se Myslibořice začaly spokojovat s remízovým výsledkem. Proti byl ale domácí Malý, který pět minut před koncem po centru Svobody a hlavičkovém přiťuknutí od Š.Dvořáka svým důrazem před brankou překlopil misky vah na stranu Koněšína. Domácím se tak paradoxně podařilo vstřelit vítěznou branku ve stejné minutě, jako se to na podzim podařilo Myslibořicím a „odplata“ to v tomto smyslu byla se vším všudy. (Poznámka: v oficiálním zápise o utkání je jako střelec uveden David Dvořák, který ale v té době na postu krajního obránce celé akci jen zpovzdálí přihlížel…ale i takto se dneska dá vstřelit gól)

 

   



Ohlasy k zápasu


Prvních 25 minut jsme hráli velice dobrý fotbal s mnoha šancemi. Dvě jsme využili a vše vypadalo pohodově. Následně jsme však nedokázali držet nastolený trend a hosty pustili do zápasu. Nakonec jsme však dokázali zápas dovézt do vítězného konce a to bylo dnes nejdůležitější.
TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Prvních dvacet minut jsme nehráli vůbec dobře. Potom se hra i výsledek vyrovnaly. Remíza by byla určitě spravedlivější.



Místo: Koněšín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - MUSIL Jiří (N), PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.