Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno roli favorita opět zvládlo


Branky


1

Fotbalisté Mohelna opět zvládli vyhrát zápas v roli vedoucího celku tabulky a zcela jednoznačně porazili rezervní tým Trnavy 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení Mohelna v prvním poločase

Zápas prvního s posledním mělo na pořadí již 21. kolo. Oba soupeři svá poslední utkání vyhrála, a tak do zápasu mohli nastoupit  dobře naladěni. I když se oba týmy pohybují na opačných pólech tabulky, očekával se náročný duel, zvlášť když na podzim překvapivě vyhrála právě poslední Trnava. V prvním poločase bylo utkání v režii domácího týmu, kdy se soupeř dostával do šancí pouze sporadicky. Úvodní tlak přinesl domácím hned v 5. minutě příležitost zahrávat pokutový kop, který však František Staněk poslal do tyče hostující branky. Naštěstí nemuseli domácí dlouho smutnit, protože se v 7. minutě kousek za velkým vápnem opřel do střely Petr Štěpán, který vymetl šibenici 1:0. V 15. minutě pak domácí tým uklidnil Richard Ostrý, který se po rozehraném rohovém kopu trefil na bližší tyč 2:0. Ve 31. minutě pak přišla pro domácí mírná komplikace, kdy se po zpětné přihrávce do vápna trefil hostující Miloš Mezlík 2:1. Ale naštěstí pro domácí se za chvíli ve 37. minutě trefil po pěkné kombinační akci Tomáš Vostal a stanovil tak poločasové vedení favorizovaného týmu na 3:1.

Pohodlná výhra domácích

Ve druhém poločase domácí tým opět prostřídal, ale tlak domácích malinko ochabl. Neměli už takový důvod se tlačit do útoku, ale i přesto přidali další dvě branky. Nejprve se v 69. minutě trefil jak jinak než z dálky do šibenice David Horký a bylo již 4:1. Výhru Mohelna pečetil v 87. minutě brankou na 5:1 Luboš Drápela.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel , vedoucí: Do tohoto utkání jsme šli s jasným cílem zisku tří bodů, což se nám také podařilo. Jsme maximálně spokojeni, hlavně za dobrý výkon z první půle, kdy jsme hráli dobrý kombinační fotbal.

FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér: Kvalita soupeře určila výsledek. Škoda jen špatného chování některých hráčů Mohelna.



Sestavy


TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Šanda [-] , F. Žák [-] , M. Kopeček [-] , M. Kerndl [-] - T. Vostal [-] (78. V. Ležák [-] ) , P. Štěpán [-] , D. Horký [-] , F. Staněk [-] (46. M. Foretník [-] ) - T. Jeřábek [-] (51. P. Horký [-] ) , R. Ostrý [-] (46. L. Drápela [-] ) -

FK Rudíkov B
L. Doležal [-] - D. Fiala [-] , M. Pitor [-] , V. Buďa [-] , M. Mezlík [-] , D. Jašek [-] , V. Doležal [-] , P. Malec [-] , M. Marek [-] , L. Ondračka [-] , J. Eliáš [-]

ŽK: 90. P. Horký - 13. M. Pitor .
Místo: Mohelno. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - DLOUHÝ Lukáš, KERNDL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 5. 2016 22:12
Musím zareagovat na komentář zápasu, který zde zanechal trenér Ondračka a vyjádřit svým komentářem jasný nesouhlas a zastavuji se nad tím, jak zde pan Ondračka jménem trenéra FC Rudíkov - Trnava veřejně komentuje chování hráčů FC Mohelna.
Pane trenére Vaši hráči provokovali, uráželi hráče Mohelna, kteří si to nenechali líbit. Teď nechci házet všechny hráče Rudíkova do jednoho pytle, většina kluků dřela a hrála, jak se patří až na výjimky. Chápu, hráč občas v afektu děla chyby a po zápase ho jeho chování i mrzí, ale jeden hráč, systematicky provokoval a dokonce i rozdal pohlavky dvěma různým hráčům. Tak daleko nikdo z Mohelna nezašel. Teď se Vás pane trenére ptám, kde berete to sebevědomí soudit soupeře, když se tyto věci dějí v týmu, který vedete???
S pozdravem
Luboš Drápela