Myslibořice doma opět vyhrály


Branky


9. V. Novotný , 43. P. Kocáb (p.) , 44. R. Trpišovský , 85. P. Vejvoda , 89. L. Svoboda - 17. K. Kocmánek (p.)
0

Další výhru z domácího hřiště si připsali fotbalisté Myslibořic, kteří porazili třetí tým tabulky Třebenice vysoko 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla čtyři branky, dvě penalty a vyloučení hostů

Myslibořice v posledním domácím zápase vyzvaly aktuálně třetí celek soutěže a to Třebenice. Podzimní měření sil dopadlo debaklem pro Myslibořice, Třebenice tehdy zvítězily 7:1. Hosté přicestovali s početnou i hlasitou diváckou podporou a utkání přihlíželo minimálně 100 domácích i hostujících diváků. Myslibořice začaly velmi dobře a hned v úvodu musel Petr Venhoda vytahovat hlavičku Václava Novotného na rohový kop. Vysoko nad poté mířila střela Petra Kocába po odraženém míči v dobré šanci. Přece jen však domácí zužitkovali úvodní nápor, po rychle rozehraném rohovém kopu našel Petr Kocáb neobsazeného Václava Novotného, který hlavou otevřel skóre utkání -1:0. Vedení Myslibořic však netrvalo dlouho, v 17. minutě nařídil rozhodčí Kalina přísný pokutový kop po faulu nefaulu na pronikajícího Tomáše Ondráčka, rozehrání se ujal kapitán Karel Kocmánek a přesnou ránou k levé tyči srovnal skóre na 1:1. Hosté ožili a největší hrozba pro domácí, Tomáš Ondráček, prověřil Radka Vodičky, který byl hbitým zákrokem včas u své pravé tyčky. Na druhé straně mohl poslat do vedení Myslibořice Martin Čapoun, jeho pokus však dobře zneškodnil Petr Venhoda. V 35. minutě zaspala obrana Třebenic a tváří v tvář brankáři se hnal dobře hrající Václav Novotný, Petru Venhodovi udělal kličku a ten ho následně zfauloval, zmařil tak jasnou branku a rozhodčí Oldřich Kalina ho bez váhání poslal do sprch. Z následného dobrého přímého kopu Lubomír Macháček nedokázal nic vytěžit. Těsně před koncem prvního dějství, po dobré kombinační akci vybídl Václav Novotný, ke skórování Pavla Vejvodu, ten prázdnou branku prvním dotykem pohrdl, ale k jeho štěstí byl okamžitě sestřelen Třebenickým hráčem a rozhodčí ukázal na penaltový puntík i na druhé straně. Penaltu si po domluvě vzal na starost Petr Kocáb a střelou do šibenice nedal náhradnímu brankáři Vladimíru Palátovi sebemenší šanci -2:1. O minutu později se stalo téměř to samé, co se stalo na podzim v Třebenicích, přihrávka, která původně mířila na Václava Novotného, který se pohyboval v ofsajdové pozici úmyslně přenechal míč Radkovi Trpišovskému a ten si vystřihl sprint přes více než polovinu hrací plochy a dělovkou pod víko Palátovy branky vstřelil premiérový gól za Myslibořice. Domácí tak po poločase vedli 3:1.

Domácí v závěru navýšili skóre

Ve druhém poločase ani moc nešlo poznat, že Třebenice hrají v oslabení. Fotbal na vysoké úrovni v podání obou stran se musel divákům líbit, nutno podotknou, že ani jednomu týmu už o nic nešlo, tak se snažili hrát i na oko diváka. Aktivní Tomáš Ondráček opět prověřil pozornost Radka Vodičky, ten byl opět připraven. Zlomový okamžik přišel asi po hodině hry, kdy rozhodčí Kalinu ukázal potřetí v zápase na značku pokutového kopu, po faulu na koho jiného než Tomáše Ondráčka. Hostující Jiří Bárta, však nezvládl situaci a penaltu nasměroval s přispěním tyče vedle. Po pohledné kombinaci se k zakončení dostal navrátilec do kádru Jakub Horák, jeho pokus ovšem zneškodnil dobře chytající Palát. Rozuzlení přišlo v samotném závěru, kdy se na Třebenicích promítlo vyloučení brankáře z konce prvního poločasu a znatelný úbytek sil. Trojce Čapoun, Horák a Vejvoda si rozťukali Třebenickou obranu a Pavel Vejvoda dával z kroku do prázdné brány gól na 4:1. I přes statečný výkon Třebenic dával po dvou minutách na hřišti v předposlední minutě zápase zaslouženého „bůra" střídající trenér Lukáš Svoboda po narážečce s Jakubem Horákem -5:1.  Myslibořice tak kolektivním výkonem a dobrou hrou zvítězily i po desáté v sezóně na domácím hřišti, jediný kdo dobil toto hřiště v této sezóně, byla Valeč.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Na to v jaké fyzické kondici se nacházelo pár hráčů po „bráně" z předchozího dne, jsme jako tým podali jeden z nejlepších výkonů v sezóně. Z obou stran i ze strany rozhodčího to byl kvalitní výkon. Nicméně utkání ovlivnila po právu udělená červená karta. Velkým pozitivnem pro náš tým je určitě návrat Jakuba Horáka, který nám celé jaro citelně chyběl.

Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Remízový zápas dopadl lépe pro domácí. My jsme zahráli smolný zápas.



Místo: Myslibořice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VRZÁČEK Josef (N), BÁRTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.