3:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kojetice se chytly až v posledním kole na Šebkovicích B


Branky


0

Fotbalisté Kojetic se nečekaně střelecky probudili a překvapivě porazili soupeře z Šebkovic, hlavně díky skvělé koncovce prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hororový závěr poločasu pro Šebkovice B

Kojetice přivítaly na svém hřišti Šebkovice B a favorit tohoto utkání byl jednoznačný. Vše mluvilo ve prospěch hráčů z Šebkovic. Z posledních pěti zápasů čtyři vyhrály, ale především Kojetice se potýkají se špatnou formou. Z posledních osmi zápasů vytěžily jediný bod, v šesti z nich ani neskórovaly a první zápas těchto soupeřů skončil jasnou výhrou Šebkovic 8:0. Posledním zápasem se chtěly Kojetice svým fanouškům odvděčit za jejich špatné výkony poslední doby. První půlhodinu nic nenasvědčovalo v domácí vzkříšení, zvlášť, když hosté měli šance jít do vedení. Ve 35. minutě si však domácí otevřeli střeleckou kanonádu. Prví gól padl z kopačky Jakuba Sedláčka 1:0. Ve 40. minutě se domácím naskytlo kopat pokutový kop, který proměnil Leoš Hnízdil 2:0. A to nebylo ze strany domácích vše, když ve 42. minutě rozvlnil síť za Janem Pitourem Stanislav Mucska 3:0. To byla pro hosty doslova ledová sprcha a sklesle odcházeli do kabin.

Dvě slepené branky Šebkovic na body nestačily

Po změně stran se hosté snažili o zdramatizování zápasu. Došlo i k několika úpravám v sestavě a bylo to o něco lepší z pohledu Šebkovic. Na 3:1 snižoval v 65. minutě Ladislav Štveráček a v 70. minutě to bylo díky Hráči kola Stanislavu Zikmundovi pouze 3:2 pro domácí. Mohlo se zdát, že se hosté nadechují k velkému obratu, ale bohužel pro ně se již žádný míč za záda Zdeňka Kupky nedostal a tak mohly Kojetice slavit vítězství po dlouhých osmi kolech.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
Tržil Pavel, hráč: První půle byla z naší strany mizerná a ve druhé už jsme nedokázali tříbrankové manko dohnat.



Sestavy


Kojetice
Z. Kupka [-] - D. Sochor [-] , M. Vaníček [-] (46. B. František [-] ) , L. Janik [-] , M. Barák [-] , J. Svoboda [-] , D. Vrbka [-] , T. Svoboda [-] , J. Sedlák [-] (86. J. Tůma [-] ) , L. Hnízdil [-] , S. Mucska [-]

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
J. Pitour [-] - P. Tržil [-] , J. Fejta [-] , L. Pecka [-] (82. J. Svoboda [-] ) , M. Roupec [-] - L. Ryvola [-] (46. J. Holčapek [-] ) , R. Svoboda [-] , L. Štveráček [-] , S. Zikmund [-] - J. Hobza [-] , M. Hobza [-] (46. L. Říha [-] )

ŽK: 33. L. Hnízdil , 65. B. František , 76. S. Mucska , 82. D. Vrbka - 38. J. Fejta , 83. J. Pitour , 84. L. Říha .
Hráči zápasu: S. Zikmund .
Místo: Kojetice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - NOVÁK Jiří (N), KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.