J. Lojda 32.
J. Fortelný 40. (vl.)
2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko domácí zápas zvládlo


Branky


32. J. Lojda , 40. J. Fortelný (vl.)
0

Teprve druhé domácí utkání sezóny zvládli hráči Podhorácka na jedničku a opět předběhli o jeden bod Kojetice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podhorácko uteklo na dva góly

Podhorácko se teprve podruhé v této sezóně objevilo na vlastním hřišti proti Opatovu a určitě chtělo výhrou přezimovat s náskokem před svými pronásledovateli. Zápas se hrál na náhradním hřišti v Domamilu a ten kdo zavítal na toto utkání, asi záhy litoval. Moc fotbalové krásy k vidění nebylo, a jediné dva góly padly během osmi minut. Ve 32. minutě se po samostatném úniku prosadil Jiří Lojda a poslal domácí do vedení 1:0. Ve 40. minutě se pak střelecky zapsaly do análů i hosté z Opatova. Bohužel to bylo do vlastní sítě. Střelu Jiřího Lojdy dorazil na čáře ve snaze o odkop Jaromír Fortelný 2:0. To bylo vše v prvním poločase.

Nudný fotbal už branku nepřinesl

Kdo čekal, že se kvalita hry zlepší, zmýlil se. Oba gólmani na obou stranách se museli opravdu nudit z nedostatku práce. Ani žádný závěrečný tlak ze strany Opatova nepřicházel. V závěru utkání si Podhorácko pohodlně pohlídalo vedení a dokráčelo tak ke třetí výhře sezóny. Na jaře je pak čekají všechny zápasy na domácím hřišti(kromě Horního Újezdu), a tak se očekává i jeich vzestup v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Zikmund Miroslav, hráč: Dneska to byla opravdu jen kopaná, doslova holomajzna, úroveň čtvrté třídy. Nedalo se na to koukat.




Sestavy


FK Podhorácko 2015
Z. Řepa [-] - M. Řepa [-] , D. Hybner [-] - P. Bulička [-] , M. Táborský [-] , J. Veselský [-] , J. Lojda [-] - M. Cakl [-] , M. Totek [-] , M. Lojda [-] - V. Trojan [-] (66. M. Zikmund [-] )

FK Opatov
F. Čech [-] - M. Kravka [-] , R. Kabelka [-] , J. Horáček [-] , J. Neckář [-] (76. M. Ježek [-] ) - J. Kaser [-] , M. Malík [-] , A. Konečný [-] , D. Čučelin [-] , R. Novotný [-] - J. Fortelný [-]

ŽK: 27. J. Lojda , 58. D. Hybner , 89. M. Lojda - 21. D. Čučelin , 82. R. Novotný .
Hráči zápasu: J. Lojda - R. Kabelka .
Místo: Lesonice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - TOMEK Oldřich (N), SPURNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.