M. Čermák 24.
R. Durda 47.
R. Durda 55. (p.)
3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd konečně vyhrál


Branky


24. M. Čermák , 47. R. Durda , 55. R. Durda (p.) - 60. J. Nováček
0

Horní Újezd se konečně po dlouhé době prosadil výhrou za tři body a bude určitě chtít ještě zaútočit na postup. Dvěma góly se připoměl domácí kanonýr Radek Durda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Újezd měl našlápnuto k výhře

Do zápasu vstoupili lépe hosté, jejich úvodní tlak vyvrcholil v 10. minutě, kdy hostující útočník postupoval sám na brankáře, ale tvrdou střelu Hradecký zlikvidoval. Po této šanci se hra pomalu vyrovnávala a i domácí zahrozili, to když ve 24. minutě Sláma nakopl z půlky balón do vápna, který hostující obrana nedokázala odvrátit, balón si mezi stopery našel Michal Čermák a podél brankáře otevřel skóre 1:0. O 5 minut později Míča hodil dlouhý aut do vápna, kde našel úplně osamoceného Durdy, který ale hlavou nedokázal překonat brankáře. Domácí byli při chuti, to když Ošmera vybídl k samostatnému útoku Míču, který si balón špatně převzal, a z šance nebylo nic. Hosté si v prvním poločase až na pár střel z dálky žádnou šanci nevytvořili. 

Radek Durda rozhodl na začátku druhé půle.

Druhý poločas začal obrovskou šancí hostí, když hostující útočník běžel sám na brankáře, ale balón překopl. Otřepaná fráze „nedáš, dostaneš“ zafungovala o minutu později, když chyby obrany hostí dokázal využít Radek Durda, který vypíchl balón a postupoval sám na brankáře a střelou k tyči zvýšil 2:0. Do velké šance se dostali v 50. minutě opět domácí, kdy si Míča narazil ve vápně balón s Durdou, ale nedokázal trefit odkrytou bránu. V 55. minutě se dostal do rychlého brejku Čermák, ale hostující obrana ho dokázala zastavit v pokutovém území pouze za cenu faulu. K penaltě se postavil Radek Durda, který zvýšil na 3:0. V 60. minutě hosté zahrávali rohový kop, balón letící do vápna uklidil za tyč krásným vlastním gólem domácí Durda, 3:1. V 66. minutě se ve 100% šanci odcitl domácí Durda, který si zpracoval krásný balón Čermáka, ale nedokázal prostřelit vyběhnutého hostujícího brankáře. V 69. minutě se do šance dostali i hosté, ale nájezd z boku Hradecký zneškodnil na roh. V 83. minutě Durda vybídl ke střele Kresy, který z 20 metrů trefil dobře postaveného brankáře. Pak se již utkání dohrávalo a čekalo se, až rozhodčí Ján ukončí poslední podzimní utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Po dlouhé době jsme dokázali bodovat naplno a myslím, že zaslouženě. Hodně nám pomohl návrat Ošmery, který dokáže organizovat dobře hru, ale i ostatní dnes předvedli mnohem lepší výkon než v předchozích zápasech. Teď je potřeba se v zimní pauze dát co nejvíc zdravotně do pořádku a na jaře se o postup ještě poprat. Rozdíl 4 bodu není až tak velký.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Veselý [-] (88. M. Čermák [-] ) , M. Ošmera [-] , F. Dvořák [-] (46. O. Kouřilek [-] ) , M. Čermák [-] , R. Durda [-] , P. Míča [-] , L. Sláma [-] , K. Kresa [-] , M. Veselý [-] , J. Kučera [-]

SK Kouty B
O. Veselý [-] - Z. Nováček [-] , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] , L. Neuwirth [-] - M. Semrád [-] , R. Caha [-] (55. P. Dočekal [-] ) , Z. Doležal [-] - A. Dočekal [-] (74. R. Veselý [-] ) , J. Nováček [-] (65. M. Machát [-] ) , I. Kratochvíl [-] -

ŽK: 10. M. Čermák .
Hráči zápasu: P. Hradecký , M. Čermák .
Místo: Horní Újezd. Počet diváků: 50. Rozhodčí: JÁN Jiří - KUBA Kamil (N), NOVÁČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.