1:2
(0:0)
60. P. Pokorný
68. P. Hašek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipníku uteklo přezimování na první příčce o jediný gól


Branky


57. J. Šindelář - 60. P. Pokorný , 68. P. Hašek (vl.)
0

Lipník zaznamenal devátou výhru v řadě, ale musel se na ni v Předíně nadřít. Přesto Lipník společně z Radoticemi vstoupí do jarní části z nejlepší pozice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas překvapivě bez branek

Do Předína přijel další adept postupu Lipník. Jeho aktuální forma je zdaleka ze všech týmů nejlepší. Osm vyhraných zápasů za sebou hovořilo jasně o všem. Navíc Předín minulé kolo prohrál doma proti Litohoři jednoznačně 8:0, a tak i v tomto zápase nemělo být o vítězi pochyb. Oba týmy hráli po celý zápas vyrovnaně. V prvním poločase to bylo znát, jelikož se obě strany málokdy dostaly ke střele a tak se šlo trochu překvapivě do kabin za nerozhodného stavu.

Lipník sice prohrával, ale v brzy dokázal zápas otočit

Ve druhém poločase se domácí snažili stav změnit a v 57. minutě se jim povedlo po střele Josefa Šindeláře jít překvapivě do vedení 1:0. Radost jim ale nevydržela dlouho, v 60. minutě se na druhé straně prosadil Petr Pokorný 1:1. V následujících minutách se domácí nedostávali moc do příležitostí a v 68. minutě dostali druhý gól po akci Rudolfa Šťávy, který kopl míč do brankáře domácích, Pavla Haška, a od něj se míč dostal do branky 1:2. Hosté si vytvářeli další příležitosti, ale gól už nepadl. Domácí ještě zápas zdramatizovali, když si v posledních deseti minutách vytvořili pár šancí. Lipník tak vyhrál 2:1 a z Předína si odvezl tři body.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vybíral Kamil, vedoucí: Zápas byl vyrovnaný a napínavý. Obě mužstva hrála s vysokým nasazením.

Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Dnes jsme rádi za tři body. Domácí bojovali a my neproměnili spoustu šancí. Klukům děkuji za podzimní výkon a musíme se dobře připravit na jaro. Dík patří také fanouškům, kteří nás podpořili i na venkovních zápasech.



Sestavy


Předín
P. Hašek [-] - T. Vrbka [-] , P. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] , M. Šindelář [-] , P. Šindelář [-] , P. Šplíchal [-] (48. D. Bouda [-] ) , V. Kos [-] , Z. Kreuz [-] (79. M. Suchna [-] ) , D. Píša [-] , D. Veleba [-]

Hajduk Lipník
O. Urban [-] - T. Pokorný [-] , A. Matoušek [-] , T. Brabenec [-] , R. Fišer [-] (53. O. Svoboda [-] ) - L. Macháček [-] (58. F. Wortner [-] ) , A. Rohony [-] , A. Kisela [-] , A. Martenek [-] (63. M. Skoumal [-] ) - R. Šťáva [-] , P. Pokorný [-] -

ŽK: 36. T. Brabenec , 88. A. Kisela , 88. M. Skoumal .
Hráči zápasu: J. Šindelář - P. Pokorný .
Místo: Předín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - FRENC Pavel (N), TRETERA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.