3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B vybojovaly výhru proti posledním Heralticím


Branky


36. R. Svoboda , 74. M. Rygl , 83. L. Ryvola - 48. Š. Koukal , 82. V. Vrtal
0

Fotbalisté Heraltic sahali v závěru utkání po bodu, ale jejich radost trvala pouhou minutu, kdy Šebkovice přece jen strhly vítězství na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roman Svoboda jediným střelcem prvního poločasu

Domácí Šebkovice měly na úvod jarní části nejsnadnějšího soupeře, kterým byly dvoubodové Heraltice a zároveň největší aspirant sestupu. V úvodu utkání byla znát větší nerozehranost domácího týmu, postupem času se hra vyrovnala a šance si vytvářeli hráči na obou stranách. Domácí byli nebezpeční po rychlích brejcích, které ovšem dokázala obrana hostů odvrátit i za cenu častých rohových kopů. První branka přišla po chybné malé domů, kdy ve 36. minutě Hobza obral o míč brankáře Krula a Roman Svoboda už neměl problém uklidit míč do prázdné branky 1:0.

Druhý poločas vyzněl šťastně pro domácí

Do druhé půle vstoupili lépe hosté a vyrovnat se jim podařilo v 48. minutě po rohovém kopu, kdy vyboxovaný míč si našel Koukal a pumelicí doslava protrhl síť domácí branky 1:1. Poté se domácí vrhli do útoku, ale ztroskotali na hostující obraně. Vedení na svou stranu strhli šebkovičtí zásluhou Rygla, který v 74. minutě doklepl do sítě vyraženou střelu Tržila 2:1. Hosté ovšem opět dokázali srovnat v 82. minutě, když domácí obrana zaspala a vyběhnutím to řešil Pitour, který bohužel trefil atakujícího Vrtala a od něj se z třiceti metrů odrazil míč do domácí opuštěné branky 2:2. Vedení si na svou stranu vzali domácí hned v zápětí. Po dlouhém autu prodloužil míč hlavou Rygl a Ryvola nekompromisně zakončil 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Zdeněk Říha, vedoucí: Výsledek je dobrý, ale se hrou už taková spokojenost nebyla. Čekali jsme zápas bez větších nervů.

Heraltice
Hroch Jaromír. hráč: Fotbal byl vyrovnaný. Branky jsme obdržely po našich individuálních chybách.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - P. Tržil [-] , J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , L. Pecka [-] - R. Černý [-] (46. M. Hobza [-] ) , L. Havel [-] (64. L. Ryvola [-] ) , R. Svoboda [-] , S. Zikmund [-] (89. T. Kotačka [-] ) - J. Hobza [-] (89. M. Uhlíř [-] ) , M. Rygl [-] (85. J. Svoboda [-] )

Heraltice
J. Krul [-] - M. Caha [-] , P. Příhoda [-] , Š. Koukal [-] , M. Káčer [-] , Z. Lazárek [-] (56. V. Vrtal [-] ) , L. Lazárek [-] , M. Kourek [-] , Z. Příhoda [-] (46. J. Koukal [-] ) , J. Hroch [-] , J. Boudný [-] (79. L. Píša [-] )

ŽK: 56. J. Boudný , 70. P. Příhoda .
Hráči zápasu: M. Rygl - Š. Koukal .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: OŠMERA František - UHLÍŘ Jiří (N), VELEBA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.