Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka skončila v Podhorácku remízou


Branky


0

Ve svém prvním jarním zápase vyválčilo Podhorácko divokou remízu 4:4 s rezervním týmem Přibyslavic. Hosté čtyřikrát v zápase vedli, ale domácí dokázali vždy odpovědět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v prvním poločase přihlíželi šesti brankám

Domácí FK Podhorácko 2015 začalo svou řadu domácích zápasů, která bude trvat až na jeden zápas v Horním Újezdě celou jarní část sezony, proti početnénu mančaftu z Přibyslavic. Hosté začali s balonem na kopačkách a prosadili se už ve 4. minutě, kdy domácí gólman podskočil centr Masopusta a jeden z domácích obránců uklidil balón do vlastní sítě 0:1. Domácí se ihned začali tlačit do útoku a vzápětí po obdrženém gólu šel sám na hostujícího gólmana Táborský, ale neproměnil. Za další dvě minuty se po individuální akci po levé straně prosadil domácí Veselský a vyrovnal na 1:1. V 15. minutě se po dlouhém autu a následné skrumáže prosadil přibyslavický Čejka 1:2, vedení však netrvalo dlouho a po pěkné akci Stanislava Lojdy se prosadil Táborský 2:2. Po několika pěkných akcí domácích, které však neskončili gólem, se pěknou fotbalovou dovedností předvedli i Přibyslavičtí a ve 33. minutě se ujali vedení po Pojerově střele 2:3. Už se zdálo, že do kabin půjdou spokojenější hosté, ale v poslední minutě prvního poločasu se podruhé prosadil domácí Veselský 3:3. 

Domácí i počtvrté vyrovnali

 Druhý poločas již nenaskytl toliko pohledného fotbalu a míč měli častěji na kopačkách hosté, avšak do větších šancí se po brejcích dostávali domácí, například Jiří Lojda byl byl blízko ke skórování v tváří tvář s brankářem a nedůraznou dorážku Veselského odkopl jeden z obránců z brankové čáry. Z následného útoku šel do souboje domácí brankář s hostujícím forvardem a po kontaktu rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu, který v 72. minutě bezpečně proměnil Lopatář 3:4. Ovšem fotbal to byl jako na houpačce a prakticky z protiútoku v 75. minutě se dostal k odraženému míči Gáborík a srovnal na konečných 4:4. Po té ještě hosté vyslali pěknou střelu z kopačky Masopusta, která skončila jen těsně nad břevnem domácí svatyně a naopak Veselský mohl dokonat svůj hattrick, kdy dostal přihrávku v pokutovém území, ale zakončení bylo nepřesné a nedůrazné a střela skončila mimo.

 



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Myslím, že v silnější sestavě než dnes už mnoho zápasů letos neodehrajeme, na druhou stranu nám stále chybí brankář, kterého musel zastoupit hráč z pole, toto musíme co nejdříve vyřešit. Co se týče zápasu, tak Přibyslavice měli asi míč častěji na kopačkách, na druhou stranu my měli více dalších šancí ke skórování. Oba mančafty mohli vyhrát i prohrát, remíza je asi spravedlivá.

TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Nemohu si odpustit srovnání s podzimním utkáním, které skončilo remízou 0:0 a ani jeden z týmu se nedokázal brankově prosadit. Tentokrát už branky padaly a u některých jsme měli i poměrně dost štěstí. Dělba bodů mi ale přijde jako spravedlivý výsledek.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
M. Lojda [-] - M. Řepa [-] , V. Trojan [-] , J. Roupec [-] (62. P. Větrovský [-] ) , D. Hybner [-] - J. Lojda [-] (80. M. Totek [-] ) , S. Lojda [-] , P. Bulička [-] , M. Táborský [-] , J. Veselský [-] - M. Gáborík [-] -

TJ Sokol Přibyslavice B
K. Svoboda [-] - J. Karafiát [-] (56. J. Rambousek [-] ) , P. Vejmělek [-] (57. J. Skrobikowski [-] ) , J. Pojer [-] , M. Molák [-] - P. Masopust [-] , R. Jež [-] (81. P. Mícek [-] ) , J. Packa [-] (52. D. Svoboda [-] ) , T. Čermák [-] (74. L. Sekerka [-] ) - M. Čejka [-] , L. Lopatář [-]

ŽK: 60. M. Gáborík - 26. P. Masopust , 75. L. Sekerka .
Hráči zápasu: J. Veselský .
Místo: Lesonice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - KLÍMA Pavel (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.