Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko důležitý zápas zvládlo otočit


Branky


0

Fotbalisté Podhorácka zvládli své další domácí utkání v důležitém utkání s Kojeticemi a výhrou 3:1 se vzdálili svým konkurentům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K dalšímu domácímu utkání se chystalo Podhorácko. Na rozšíření bodového zisku nemělo vůbec špatného protivníka. Kojetice si totiž z venku zatím nepřivezly ani jeden bod. Domácí po slušně odehraném prvním jarním kole proti Přibyslavicím B chtěli navázat na svůj výkon i proti Kojeticím, které v tomtéž kole zcela propadli v Opatově. V první půlce to ovšem byli hosté, kteří drželi častěji míč na svých kopačkách a domácí obraně zle zatápěli. Nevytvořili si sice vyloženou brankovou šanci, ale každá střela na tvrdém a nerovném povrchu dělala domácímu brankáři velké problémy. Hosté se prosadili ve 29. minutě, kdy domácí zcela propadli ve středu hřiště, k míči se zcela osamocen na velkém vápně dostal Leoš Hnízdil a měl dostatek času na to, aby míč umístil k tyči domácí svatyně 0-1. Za tohoto stavu se šlo i do kabin. 

Domácí dokázali otočit výsledek ve svůj prospěch

 Domácí na konci prvního poločasu a během přestávky udělali změny v sestavě, které týmu velice prospěli a hned zatlačili hosty na svoji polovinu. V 57. minutě se uvolnil Martin Totek v pravém rohu velkého vápna, poslal nadýchaný centr do pokutového území a v něm Stanislav Lojda na dvakrát hlavou překonal Miroslava Ježka v bráně hostů 1-1. Hned na to, v 59. minutě po špatném odkopu hostujícího stopera, kdy balon místo do předu letěl dozadu, se do tvrdého souboje s brankářem dostal Martin Totek, který tento souboj o vysoký balon vyhrál a ač čistě sražen gólmanem hlavou míč poslal k Jaroslavu Veselskému, pro kterého už nebyl problém vsítit vedoucí branku. V této chvíli byli domácí lepším mužstvem a hosty do ničeho nepouštěli. Navíc v 75. minutě se ve středu hřiště dostal k míči zase Martin Totek, přešel přes dva soupeře a nezištnou přihrávkou našel Jaroslava Veselského, kolem kterého nebyl široko daleko žádný soupeř a měl spoustu času k uzavření výsledku na 3-1. Po té se zápas už jen dohrával a ani jeden z týmů si šanci nevytvořil.

 



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Na těžkém, tvrdém a hrbolatém terénu lze těžko vymýšlet nějaké přihrávky a fotbal s Kojeticemi byl hlavně o bojovnosti a běhání. V první půlce na tom byl soupeř o poznání líp, více běhal a my můžeme být rádi, že nedali více gólů. Na konci poločasu a o přestávce jsme udělali změny v sestavě, což nám pomohlo a druhou půlku jsme bojovností soupeře přehráli.

Kojetice
Novák Jiří, vedoucí: První poločas jsme měli převahu a byli jsme lepší. Na začátku druhé půle jsme odpadli.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
M. Lojda [-] - P. Větrovský [-] , V. Trojan [-] , M. Hybner [-] (46. J. Roupec [-] ) - M. Zikmund [-] (69. M. Cakl [-] ) , S. Lojda [-] , P. Bulička [-] , M. Táborský [-] , M. Gáborík [-] - J. Veselský [-] - J. Šaman [-] (37. M. Totek [-] )

Kojetice
M. Ježek [-] - M. Barák [-] (80. P. Lampíř [-] ) , D. Vrbka [-] , V. Krist [-] , M. Příhoda [-] , D. Sochor [-] , S. Mucska [-] , L. Janik [-] , B. František [-] , T. Svoboda [-] , L. Hnízdil [-]

ŽK: 35. J. Šaman , 54. M. Zikmund - 34. S. Mucska , 63. L. Hnízdil .
Hráči zápasu: J. Veselský .
Místo: Lesonice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: PIKART David - TOMEK Oldřich (N), KLÍMA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.