Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník si spravil chuť


0

Po minulém nepovedeném jarním vstupu opět  Lipník zabral a spravil si reputaci výhrou 5:2 na hřišti Přibyslavic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I díky Lukáši Macháčkovi získali hosté slušný náskok

Lipník si chtěl jistě spravit chuť po nepovedené jarní premiéře, kdy doma trochu nečekaně podlehl Litohoři. Přibyslavice B vstoupily do odvetné části remízou 4:4 ze hřiště Podhorácka. Během nedělního odpoledne na sebe narazily dva celky s rozdílnými ambicemi. Fotbalisté Lipníku by rádi promluvili do postupových bojů, naopak hráči Přibyslavic by se rádi pohybovali v klidném středu tabulky. Zpočátku měli více ze hry hostující hráči, kteří svoji herní převahu přetavili v branky. Gólově se prosadil v 9. a 22. minutě hostující kapitán Lukáš Macháček 0:2. Do poločasu padla ještě jedna branka, kterou měl na svědomí ve 40. minutě Rudolf Štáva 0:3.

Domácí stahovali, ale marně

 Domácím se podařilo utkání zdramatizovat v úvodu druhé půle, kdy se sám před brankářem prosadil ve 47. minutě Petr Vejmělek 1:3. Hned na to měli domácí na kopačkách další branku, ale Packa trestuhodně přestřelil. Čtvrt hodiny před koncem se po nakrátko rozehraném trestném kopu rozeznělo břevno hostující svatyně. Domácím se podařilo dostat na dostřel díky brance Pavla Mícka z 76. minuty 2:3. Vytoužené vyrovnání ovšem nepřišlo, naopak hosté se prosadili v závěru, kdy v 84. přesně zacílil Adam Rohony a gólovou tečku za velmi atraktivním zápasem udělal v 89. minutě Rudolf Štáva 2:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Vejmělek Lubomír, trenér: Hosté byli od začátku bojovnější a důraznější v osobních soubojích, proto se hned ve 12. minutě dostali do vedení. Nedůsledným obsazováním jsme hostům povolili druhý gól a i když jsme hru vyrovnali, opět jsme vyhořeli v zadních řadách a inkasovali třetí branku. O poločasové přestávce jsme si vše vyříkali a došlo ke zlepšení, což potvrzuje i snížení ve 47. minutě. Poté byla hra vyrovnaná a místy jsme byli i lepší. Podařilo se nám snížit na rozdíl jedné branky. Ke konci utkání jsme posílili útok, přičemž jsme začali hrát na riziko a hosté nás potrestali a dali nám dvě branky.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
K. Svoboda [-] - R. Jež [-] , M. Molák [-] , P. Vejmělek [-] (76. P. Mícek [-] ) , J. Pojer [-] - M. Karafiát [-] , D. Svoboda [-] (5. L. Sekerka [-] ) , T. Čermák [-] , P. Masopust [-] (71. R. Kučera [-] ) - P. Vaněk [-] , J. Packa [-] (56. J. Skrobikowski [-] )

Hajduk Lipník
M. Hruška [-] - A. Matoušek [-] , M. Skoumal [-] , T. Brabenec [-] (65. L. Žák [-] ) , R. Fišer [-] - A. Kisela [-] , A. Rohony [-] , L. Macháček [-] - R. Šťáva [-] - V. Svoboda [-] (5. A. Martenek [-] ) , J. Kresa [-] (90. L. Jelínek [-] )

ŽK: 53. J. Pojer - 21. J. Kresa , 69. L. Macháček , 83. S. Roubec .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - VEJMĚLEK František (N), POKORNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.