1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B porazily vedoucí Litohoř


Branky


0

Ani Lipník a ani Radotice na štiku soutěže z Litohoře nevyzrály, ale to vše zvládl soupeř ze středu tabulky rezervní tým Koutů díky gólu Aleše Dočekala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aleš Dočekal dostal domácí překvapivě do vedení

Litohoř přijela do Koutů potvrdit výbornou formu v roli lídra tabulky. Dvě přetěžká utkání zvládli svěřenci Pavla Šplíchala na jedničku a drží již jedenácti zápasovou šňůru bez prohry. Kouty B však na domácím hřišti umí. Dokazuje to jediná prohra, která je však z prvního kola, a to proti Hornímu Újezdu. Podzimní měření sil však vyšlo lépe pro Litohoř, a to v poměru 7:1. Hosté nastopili sice v roli favorita, ale tato role jim asi příliš vyhovovat asi nebude. Navíc přijeli na hřiště svého hostitele v oslabené sestavě. V utkání hraném na náhradním hřišti v Kamenici u Jihlavy mělo domácí družstvo více fotbalového štěstí, když proměnili pouze jedinou šanci. Ve 20. minutě po rohovém kopu prostřelil golmana Litohoře domácí mladík Aleš Dočekal 1:0. Hosté se snažili překonávat domácí obranu zejména dlouhými nákopy za jejich obranu. Ale žádná z jejich šancí neskončila brankou.

Hostům se alespoň vyrovnat už nepodařilo

Ve druhém poločase pak domácí nepouštěli hosty do vážnějších příležitostí, které by ohrozily domácího brankáře Aleše Stýbla. V závěru utkání potom čas plynul jak už to bývá, pro domácí pomalu a pro hosty zase rychle.  A když těsně před koncem neproměnil svoji obrovskou šanci domácí hráč Ivo Kratochvíl, skončilo utkání nejtěsnější výhrou domácích. Litohoř tak bude muset čekat do zítřka, kdy se odehraje šlágr kola mezi Radoticemi a Lipníkem. Zde se ukáže, který tým je sesadí z vedoucí pozice



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Neuman František, trenér: V utkání hraném na náhradním hřišti v Kamenici u Jihlavy mělo naše družstvo více fotbalového štěstí, když jsme proměnili pouze jednu šanci. Hosté se snažili překonávat naši obranu zejména dlouhými nákopy za naši obranu. Ale žádná z jejich šancí neskončila brankou.

TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér: Dnes nám chyběli dva hráči základní sestavy. Podali jsme špatný výkon a domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Kouty B
L. Stýblo [-] - L. Neuwirth [-] , J. Kašpar [-] (75. M. Machát [-] ) , S. Čech [-] , R. Veselý [-] - D. Hrubý [-] , V. Navrátil [-] (46. I. Kratochvíl [-] ) , R. Caha [-] , M. Semrád [-] - J. Nováček [-] (62. M. Smejkal [-] ) , A. Dočekal [-]

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - P. Obrdlík [-] (65. J. Pintér [-] ) , A. Kabashaj [-] , L. Coufal [-] , L. Dolanský [-] , P. Szabó [-] , K. Svoboda [-] , M. Lovicar [-] , R. Szabó [-] , J. Trávníček [-] , L. Klejdus [-]

ŽK: 80. A. Dočekal - 69. L. Klejdus .
Místo: Chlum. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KOUKAL František (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.