6:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd si proti Podhorácku s chutí zastřílel


Branky


20. R. Durda , 57. P. Míča , 60. R. Durda (p.) , 63. M. Řezáč , 66. M. Zvěřina (p.) , 75. R. Durda
0

I díky třem brankám kanonýra Radka Durdy, odčinili fotbalisté Horního Újezdu minulou domácí remízu s Šebkovicemi a opět posílily svoje šance na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podhorácko mohlo vyrovnat z penalty, ale nedalo

Po opatrném začátku obou stran se do první příležitosti dostali hosté a to když v 5. minutě po rohovém kopu orazítkovali tyč Hradeckého brány. Poté převzali iniciativu domácí a Zvěřina v 11. minutě z 25 metrů trefil spojnici hostující branky. Ve 12. minutě se na pravé straně prosadil Čermák a svým centrem našel ve vápně Durdu, který střelou bez přípravy mířil vedle. V 21. minutě se na levé straně uvolnil Rezáč a krásným centrem našel úplně volného Durdu, který ve velké šanci mířil hlavou nad. Ve 23. minutě zahrávali hosté přímý kop z 30 metrů, ale Hradecký si s Lojdovým pokusem bez problému poradil. Následně Hradecký svým dlouhým výkopem našel Radka Durdu, který se mezi dvěma stopery prosadil a hlavou přehodil vyběhnutého brankáře 1:0. Po vstřelené brance se hra uklidnila, domácí měli po většinu času míč na kopačkách, ale díky nepřesnostem se do žádné šance nedostali. A tak mohlo z ničeho nic přijít vyrovnání. V 45. minutě hostující Totek upadl po kontaktu s domácím obráncem a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil Lojda, ale bohužel pro hosty mířil vedle Hradeckého branky. Tak se šlo do kabin za stavu 1:0. 

Druhý poločas přinesl domácí brankostroj

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí, když v 50. minutě vybídl Čermák ke skórování Míču, ale jeho střelu do prázdné brány obětavým skluzem zastavil hostující obránce. Tentýž hráč se dostal do další šance v 57. minutě, když si naběhl na krásnou přihrávku středem hřiště od Čermáka a svůj nájezd proměnil střelou k tyči 2:0. O tři minuty později se opět dostával do šance aktivní Míča, ale byl faulován a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil Durda a střelou k tyči zvýšil na 3:0. Domácí se uklidnili a v klidu se dostávali do dalších šancí. Jednu z nich využil novopečený tatínek Řezáč, když si naběhl na přihrávku Míči a střelou na zadní tyč zvýšil na 4:0.66. minutě zahrál hostující obránce ve velkém vápně rukou a byla z toho již třetí penalta utkání. K ní se postavil Zvěřina a s přehledem zavěsil 5:0. V 71. minutě se po rohu domácích pokoušel vystřihnout nůžky Zvěřina, ale branku o kousek minul. V 76. minutě krásnou nahrávkou vybídl ke skórování Máj Durdu a ten nekompromisně prostřelil brankáře 6:0. Hosté se v druhé půlce dostali jen k pár standartním situacím, se kterými si domácí obrana včele s Hradeckým poradila. Domácí ke konci utkání vystřídali všech 5 náhradníku a utkání se už bez větších šancí dohrávalo.



Ohlasy k zápasu


Hosté přijeli pouze s jedenácti hráči a to i přes jejich bojovnost dnes nestačilo. Drželi krok pouze v prvním poločase, v tom druhém už bylo otázkou, jen kolikrát se prosadíme. Musíme dál pokračovat v docela dobré produktivitě i v dalších utkání.
FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Domácí byli celý zápas lepším týmem. V první půli, kdy jsme měli ještě sílu, tak jsme někdy i se štěstím odolávali. Mohli jsme i po penaltě vyrovnat. Ve druhé půli už se převaha projevila naplno a schytali jsme slušný debakl. Podle mého názoru máme za sebou zápas s nejsilnějším týmem tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Veselý [-] , F. Dvořák [-] , K. Kresa [-] (70. O. Hradil [-] ) , M. Čermák [-] (72. J. Dulovec [-] ) , M. Zvěřina [-] , M. Řezáč [-] (58. M. Máj [-] ) , R. Durda [-] (76. J. Pivoňka [-] ) , P. Míča [-] , M. Veselý [-] (67. M. Novotný [-] ) , J. Kučera [-]

FK Podhorácko 2015
O. Šulc [-] - M. Řepa [-] , J. Roupec [-] , D. Hybner [-] , V. Trojan [-] - J. Veselský [-] , M. Gáborík [-] , S. Lojda [-] , J. Lojda [-] (67. M. Zikmund [-] ) - M. Lojda [-] , M. Totek [-] -

ŽK: 40. J. Roupec .
Místo: Horní Újezd. Počet diváků: 57. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - PALÍK Radek (N), BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.