Šebkovice B nezvládly zápas naděje proti Litohoři


Branky


0

Šebkovice B se prohrou s novým lídrem soutěže připravily o možnost porvat se ještě o postup. Litohoř se tak vrátila do čela soutěže po jednokolové odmlce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali jednogólového vedení

Na hřiště druhého týmu jara Šebkovic přijel soupeř z Litohoře, který je naopak druhý celkově a to pouze o skóre za Radoticemi ve velmi vyrovnané tabulce. Pokud by Šebkovice B dokázaly zvítězit, mohly by se dotáhnout k Litohoři pouze na pět bodů.   V Šebkovicích byl k vidění fotbal odpovídající postavením mužstev v tabulce. Obě mužstva se snažila o kombinační hru, která se po většinu času odehrávala mezi šestnáctkami. Domácí chybovali v rozehrávce, což se jim vymstilo ve 13.minutě, kdy se hosté dostali do přečíslení a zakončující Rudolf Szabó měl celkem jednoduchý úkol k přesnému zakončení - 0:1. Litohoř nadále svědomitě bránila a šebkovické hráče téměř nepustila do žádného zakončení. Největší možnost o vyrovnání měl Aleš Kotačka, ale jeho lob se mezi tyče nevešel.

Litohoř využila power play

 Ve druhém poločase se herní projev nezměnil, šancí ale ubylo. Domácí se snažili o vyrovnání v závěru utkání, kdy si vypracovali jisté náznaky šancí, na roh v samotném závěru doběhl i brankář Pitour, ale po nepovedeném rohu pelášili hosté na opuštěnou šebkovickou bránu a pohodlně tak pečetili na konečných 0:2 Kamil Svoboda a mohli se radovat z prozatimního prvního místa v tabulce. Šebkovice se tak budou v příštím kole snažit o reparát na silné půdě v Lipníku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
Říha Zdeněk, vedoucí: Hráli jsme proti velice kvalitnímu soupeři s dobrou obranou. I přesto jsme podali dobrý výkon. Hosté museli o výhru bojovat.

TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér: Před zápasem jsem měl obavy. Šebkovice totiž doma hrají velice dobře, ale sehráli jsme velice dobré utkání a zaslouženě si vezeme tři body.



Místo: Šebkovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: JÁN Jiří - KOŘÍNEK Miroslav (N), KOTAČKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.