3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko otočilo důležitý zápas


Branky


37. J. Lojda , 39. J. Lojda , 57. S. Lojda - 4. M. Šimek , 16. T. Rygl
0

Fotbalisté Podhorácka odčinili minulé domácí utkání, ve kterém prohráli s Heralticemi. V důležitém zápase o udržení dokázali smazat dvougólové manko a vyhrát 3:2 nad Čáslavicemi B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Lojda v závěru dvěma góly vyrovnal

Velmi důležitý duel hrálo doma Podhorácko s Čáslavicemi. Oba celky nemají jistotu záchrany a hlavně Čáslavice marně hledají solidní formu z podzimu, kde mimo jiné dokázaly svého nynějšího soupeře jasně porazit v poměru 7:1. Domácí, kteří v minulém kolo schytali šesti gólový debakl v Horním Újezdu přivítali team Čáslavice-Sádek B, kterým jaro zatím vůbec nevychází, vydřeli pouze jednu remízu s Novýma Syrovicema. Jednalo se o derby a tak přišlo více diváků než je na Podhorácku obvyklé a ještě si ani nestihli stoupnout na svá místa a už se měnilo skóre. Ve 4. minutě si navedl balon Šimek, vystřelil z 20 metrů a nádherná střela vymetla pavouky v šibenici domácí branky 0-1. Hosté byli lepší, hrálo se na domácí polovině. Lehká převaha vyústila v gól. Po pravém křídle unikl jeden z hostujících útočníků poslal balon na malé vápno a tam i se štěstím vstřelil gól Rygl, psala se teprve 16. minuta 0-2. Diváci, kteří se šli ve veliké zimě zahřát do místní osvěžovny, nemuseli vidět zvrat v utkání. Domácím, i přesto že zatím nebyli lepším týmem, se podařilo slepenými góly vyrovnat. Obě situace byli podobné i se stejným střelcem, kterým byl Jiří Lojda. Pokaždé se prosadil po centrech ze strany, vznikla skrumáž a najednou se Jiří Lojda objevil sám před gólmanem a nezaváhal. Branky padly ve 37 a 39. minutě 2-2. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Lojdové dnes měli střelecký den

Hosté do druhé půle vstoupili s předsevzetím, že překlopí skóre zpět na svoji stranu a ze začátku to tak i vypadalo, ale domácí dobře bránili a nepouštěli hosty před svou bránu. Naopak i domácí se začali osmělovat a po dvanácti minutách druhé půle zahrávali roh. Rozehrál jej Jaroslav Veselský, Stanislav Lojda dostal dostatek prostoru, zavěsil se do vzduchu a domácímu brankáři nedal šanci, 57. minuta 3-2. Po této brance se hrál ze začátku vyrovnaný fotbal, postupně začali přebírat iniciativu hosté. Zejména vynikal svými individuálními schopnostmi čáslavický Šimek, který mnohokrát zamotal hlavu domácím obráncům, pokusil se i vyprodukovat pár střel, které však byly buď zblokovány nebo je bezpečně ukryl ve své náruči domácí gólman nebo měl prostě smůlu a trefil tyč domácí svatyně. 



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: My to dneska ubojovali, měli jsme štěstí jak při prvních dvou vstřelených gólech tak i na konci, kdy soupeř trefil tyč. Jsme strašně rádi za tři body. Škoda jen, že rozhodčí hru dost pustil a zápas byl plný ostrých neodpískaných soubojů a i následných ústních útoků, které do fotbalu nepatří.

FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér: Prohráli jsme po našem špatném výkonu. Je to špatné, když nedokážeme udržet ani dvoubrankové vedení.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
Z. Řepa [-] - P. Větrovský [-] , J. Roupec [-] , D. Hybner [-] , M. Řepa [-] - M. Gáborík [-] , P. Bulička [-] , S. Lojda [-] , J. Lojda [-] (79. M. Totek [-] ) - J. Veselský [-] , O. Šulc [-] (68. M. Zikmund [-] )

FK Čáslavice-Sádek B
M. Hobza [-] - J. Hanzal [-] , M. Obůrka [-] , P. Klika [-] , J. Mach [-] - L. Rubák [-] , T. Rygl [-] (51. J. Vecheta [-] ) , A. Roupec [-] , M. Busta [-] - M. Šimek [-] , J. Kopl [-] (78. J. Vaníček [-] )

ŽK: 61. M. Řepa , 65. J. Roupec , 75. S. Lojda - 58. J. Kopl .
Místo: Lesonice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - KLÍMA Pavel (N), VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.