0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koty B na jaře poprvé nevyhrály


Branky


0

Také Radotice dokázaly v čele tabulky vydržet pouze jedno kolo, přesto připravily jako první Kouty B o první jarní body, nikoliv však o jejich neprůstřelnost, která trvá již pět utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Vedoucí Radotice čekal přetěžký úkol. Zajížděly totiž na půdu suveréna základní části, rezervy Koutů. Ti jsou na jaře stoprocentní a zatím ještě ani neinkasovaly. Navíc poslední dva zápasy porazily vždy aktuálně vedoucí tým tabulky, takže pokus o skalp třetího lídra při skvělé formě Koutů nebyl nemožný. Výhra by ještě mohla Kouty vtáhnout do postupových bojů. Podzimní duel vyzněl ale jednoznačně pro fotbalisty Radotic, když doma vyhrály 4:0. Zápas hraný ve Chlumu přilákal jen čtyřicet diváků, kteří se však branky za celý zápas nedočkali. Domácí si v zápase věřili, měli převahu, ale skórovat se jim nedařilo. Mezi desátou a pětadvacátou minutou však hostující Radotice svého soupeře zatlačily, ale ani oni se gólově neprosadily.

Roman Komínek trefil ze čtyřiceti metrů tyč

Ve druhém poločase se do větších příležitostí dostávali domácí fotbalisté, ale několikrát jim scházelo pověstné štěstíčko. V 60. minutě se mohli domácí dostat náhodně do vedení, když se ze čtyřiceti metrů po nepovedeném nákopu opřel do balónu Roman Komínek a překvapil nejen sebe, ale i všechny přítomné hráče i diváky, že jeho nakopnutýmíč skončil pouze na Tesařově tyči. V 70. minutě pak po rohovém kopu domácích Radim Veselý Tesaře nepřekonal. Ten se potom ještě vyzamenal pět minut před koncem, když jej v leže nastřelil domácí Daniel Hrubý.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Neuman František, trenér: Hosté si dnes museli bod pochvalovat. My jsme bohužel o dva přišli.

TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: Kouty byly lepším týmem než my. Tlačily náš prvních 15 minut. Hrálo se ze zajištěné obrany. Musím domácí tým pochválit.



Sestavy


SK Kouty B
L. Stýblo [-] - L. Neuwirth [-] , J. Nováček [-] (46. I. Kratochvíl [-] ) , D. Hrubý [-] , A. Dočekal [-] (72. J. Kašpar [-] ) , V. Navrátil [-] (60. T. Štveráček [-] ) , R. Caha [-] , R. Veselý [-] (80. M. Machát [-] ) , R. Komínek [-] , J. Hrůza [-] , M. Smejkal [-] (46. S. Čech [-] )

TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - A. Jelínek [-] , M. Tobolka [-] , F. Tobolka [-] , P. Tobolka [-] - J. Čech [-] , V. Liška [-] , M. Novák [-] (82. J. Nevěčný [-] ) , L. Tříletý [-] - D. Kincl [-] , S. Michal [-] -

ŽK: 68. D. Kincl , 69. J. Čech .
Místo: Chlum. Počet diváků: 40. Rozhodčí: OŠMERA František - KOUKAL František (N), ZIMOLA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.