Lipník doma opět nečekaně prohrál


Branky


7. R. Fišer - 41. P. Durda , 56. P. Hrůza , 64. P. Hrůza
2

Jeden z největších aspirantů na postup Lipník prohrál i své třetí jarní domácí utkání a prakticky se sám odstřelil z boje o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté srovnali krok na konci poločasu

Lipník přivítal na svém hřišti dalšího silného protivníka a to tým Šebkovic B. Domácí potřebovali nutně zvítězit, aby ještě mohli výrazně promluvit do bojů o postup. Na podzim dokonce dokázal Lipník na půdě Šebkovic vyhrát zcela přesvědčivě 3:0. Dva domácí jarní zápasy Lipník prohrál, a tak vlétl do zápasu rázně a v 7. minutě s toho byla vedoucí branka, kterou vsítil hlavou z rohového kopu Radek Fišer 1:0. Zdálo se, že domácí prokletí bude zažehnáno. Ale hosty tato branka nezlomila a brzy začali vystrkovat růžky. Ve 41. minutě se pak hosté zaslouženě postarali o vyrovnání. O to se zasloužil Petr Durda a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1. Fotbalová partie tak byla zcela otevřená.

Pavel Hrůza dvěma góly zmrazil Lipník

Po změně stran očekávalo sto přítomných diváků domácí nápor. Místo toho je zcela zmrazil obránce Šebkovic  Pavel Hrůza, který se v 56. minutě při svém prvním útočném výletu gólově prosadil a zcela otočil vývoj zápasu na stranu hostů 1:2. Domácí se s tohoto úderu nezpamatovali a naopak v 64. minutě hosté zahrávali trestný kop a odražený balón vrátil do Hruškovi sítě opět obránce hostů Pavel Hrůza 1:3. Po zbytek zápasu si zodpovědně hrající hosté výsledek pohlídali a s největší pravděpodobností vyřadili Lipník z boje o postup.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Ve vyrovnaném zápase byli šťastnější hosté, kteří ze čtyř šancí vstřelili tři branky. K rozhodčím se nebudu raději vyjadřovat, protože co předvedli na hřišti, byla katastrofa.

TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: Dneska jsme podali velice zodpovědný výkon. Když jsme přijeli do Lipníku nečekali jsme, že si odvezeme všechny body, ale soupeře jsme se nezalekli a dokázali ho porazit. Takže vládne velká spokojenost. Jen tak dál.



Místo: Lipník. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBA Michal - KUBA Lukáš, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 5. 2016 02:33
Děkujeme za názor! Není to právě krásné na ohlasech trenérů po utkání ? Někdy každý z nich zápas vidí jinak, kolikrát i zcela opačně ... Navíc zde v komentářích a pomocí nového hodnocení zápasů může svůj pohled na utkání bez obav vyjádřit úplně každý :)
3. 5. 2016 22:11
něco k ohlasům k zápasu: trenér domácích byl asi na jiném zápase, protože zápas rozhodně nebyl vyrovnaný, protože jen já jsem neproměnil 3 vyložené šance a nebyl jsem jediný. na rozdíl od Lipníka, který skoro nic nevytvořil. a to ještě v prvním poločase rozhodčí neodpískal penaltu proti domácím, což uznal i hráč Lipníka Svoboda.