Horní Újezd doma nezaváhal.


Branky


0

Další výhrou se Horní Újezd dostal do vedení v tabulce a pokračuje úspěšně v boji o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli utkání v závěru poločasu

Do utkání vstoupily lépe domácí už ve třetí minutě po přihrávce Míči, střílel Durda z hranice velkého vápna vedle. Ve 14. minutě zahrával přímí kop z půlky hostující Holub našel úplně volného Vejmělku, který v dobré pozici bránu netrefil. V 26. minutě našel Kresa ve vápně volného Durdu který se zbavil obránce a nahrál pod sebe na nabíhajícího Ošmery, který střílel vysoko nad. V 33. minutě se dostal do samostatného úniku Vejmělek ale na Hradeckého si nepřišel. O minutu později se do velké šance dostal domácí Čermák, který se po přihrávce Míči dostal sám před brankáře, ale z malého vápna mířil vedle. Domácí to mrzet nemuselo, protože v 35. minutě Kresa ve středu hříště nahrál Kalábovy který střelou na přední tyč otevřel skóre utkání 1:0. Hosté mohli v závěru utkání vyrovnat když Vejmělek opět postupoval sám na Hradeckého ale ani do třetice na něj nevyzrál.

Horní Újezd si výhru pohlídal

Do druhé poločasu vstoupili úplně jiní domácí. Hned v úvodu vybojoval Durda ve středu hřiště míč a poslal do samostatného úniku Kalába, který trefil pouze nohy brankáře. Ve 47. minutě opět Durda uvolnil Čermák který, postupoval z velkého vápna úplně sám ale na L. Vejmělka si nepřišel. V 51. minutě se na levé straně uvolnil individuálně hostující Jež a střelou na zadní tyč vystrašil Hradeckého. V 56.minutě si  na středu hřiště Durda vyměnil míč s Kresem který se ocitl sám na velkém vápně který, místo střeli volil nahrávku na pravou stranu kde se do míče opřel Míča a prostřelil Vejmělku 2:0. Po této brance se domácí uklidnili a přicházeli další šance do jedné z nich se po rohovém kopu dostal Ošmera, ale hlavou těsně minul. V 65.minutě Durda vybídl ke skórování Slámu ten ještě našel lépe postaveného Kalába který střílel již do prázdné branky ale radost mu zkazil Holub který jeho pokus vyhlavičkoval nad bránu.  V 75.minutě se u rohového praporku  uvolnil Ošmera našel na velkém vápně Durdu který trefil pouze tyč hostující branky. Domácí třetí branku přidali po dlouhém výkopu Hradeckého. Kaláb sklepl míč na Durdu který si poradil s dvěma obránci a nakonec přehodil vybíhajícího Vejmělku 3:0. O minutu později vybojoval Míča balon na půlící čáře a svůj unik zakončil krásnou přihrávkou na Durdu který si sám před brankářem poradil a zvýšil na 4:0. Hosté se čestného úspěchu dočkali  závěru utkání, kdy zahráli rohový kop na zazní tyč tam ho Masopust vrátil před bránu a Benírške již neměl problém hlavou skórovat 4:1. 



Ohlasy k zápasu


Utkání dvou poločasů kdy v prvním musíme, poděkovat Hradeckému že, tom druhém jsme mohli o něco ještě hrát, protože chytl minimálně tři vyložené šance. A v tom druhém jsme hráli to, co jsme chtěli od začátku a hosty přehrávali kombinačně a mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem.




Místo: Horní Újezd. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - PALÍK Radek (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.