Šebkovice B asi připravily Radotice o postup


Branky


18. P. Durda , 73. P. Durda , 82. J. Hobza - 67. D. Kincl
0

Těžký a důležitý zápas nezvládli fotbalisté Radotic proti skvělému týmu ze Šebkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku prvního poločasu dali domácí

Záložní tým Šebkovic si po Lipníku vyšlápl na dalšího aspiranta na postup. První poločas byl převážně v režii domácích, kteří se po zásluze ujali vedení, když v 18. minutě centr Pecky přetavil v gól Petr Durda 1:0. Po půlhodince mohli vést domácí už o tři branky, ale "tutovky" kapitána domácích Jana Hobzy a Stanislava Zikmunda se v rozmezí jedné minuty mezi tyče nevešly. Přesto mohli jít domácí hráči do kabin více spokojeni, i když vedení mohlo být mnohem vyšší.

Domácí rázně odpověděli na vyrovnávací branku hostí

Ve druhém poločase se podařilo hostům v 67. minutě díky Danielu Kinclovi vyrovnat na 1:1, ale Šebkovice tentokrát tahaly za delší konec a v blížícím se konci utkání šly více za vítězstvím, o čemž svědčí dvě branky v závěrečné dvacetiminutovce. Nejdřív se v 73. minutě svojí druhou brankou v zápase prosadil Petr Durda 2:1 a v 82. minutě dokonal dílo Jan Hobza, který se na jaře trefil vůbec poprvé. V brance Šebkovic musel díky okolnostem nastoupit "veterán" Miroslav Kořínek a ten v tomto prestižním utkání víc jak onu jednu branku za svá záda nepustil a po skončení zápasu se mohl se svými spoluhráči radovat ze zisku tří bodů a kontaktu se třetím týmem tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
Říha Zdeněk, vedoucí: Dneska zaslouží pochvalu všichni hráči. Porazili jsme kvalitního soupeře. Po většinu utkání jsme byli lepším mužstvem.

TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: Dnešní zápas jsme hráli ve slepené sestavě. Nějaké šance jsme měli, ale v závěru nám došli síly.



Místo: Šebkovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - ZIKMUND Stanislav (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.