Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 10:15

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř opustila po remíze v Podhorácku první příčku


Branky


0

Až v samém závěru hostující Litohoř vyválčila bod, který ale stejně znamenal propad v tabulce na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Lojda zaskočil Litohoř

Na Podhorácko přijel  vedoucí celek z Litohoře, který byl povzbuzen třemi výhrami za sebou. Ale i Podhorácko v jarní části sezóny už odehrálo dobré zápasy a tak se dal očekávat zajímavý fotbal. Ze začátku se projevovala herní vyzrálosti fotbalistů z Litohoře, měli optickou převahu, avšak vyloženou šanci si nevytvořili. Za zmínku by stály střely z dálky, standartní situace a zejména skrumáže vzniklé po rozích byly zajímavé. Domácí fotbalisté nedávali příliš času hostujícím záložníkům k přesné rozehře a svou bojovností šance mařili již v zárodku. Ve 29. minutě se domácím vyplatil jeden z ojedinělých rychlých protiútoků, Jiří Lojda se dostal do úniku, tísněn litohořským obráncem vyslal z poza velkého vápna skákavou střelu, která na místním "drnovišti" při každém odskoku změnila směr a gólman si s ní nedokázal poradit 1-0. Hosty tento vývoj zápasu zaskočil a do konce poločasu už se nedokázali soustředit na fotbal.

Hosté alespoň vyrovnali.

Druhá půle začala stejně jako ta první, hosté se snažili hrát fotbal a domácí jim to bojovností dokázali úspěšně kazit. Hostům se podařilo vyrovnat v 74. minutě. Litohořští dokázali z pravé strany propasírovat balon do malého vápna, vznikla nevídaná skrumáž ve které hosté vystřelili asi třikrát směrem na Sapíkovu bránu a až tou třetí nekompromisně pod břevno zavěsil Obrdlik 1-1. Hostům tento gól vlil krev do žil a zamkli domácí na svoji polovinu. Krev jim ale ztuhla po malé chvíli. V 80. minutě Veselský zpracoval velmi těžký balon na velkém vápně a hned z druhé vypálil přesně k Dvořákově pravé tyči a asi zatím nejhezčím jarním gólem Podhorácka poslal domácí do vedení 2-1. Hosté vrhli všechno do útoku a dostali se i do šancí. Nejprve se ocitl po rohu sám hlavičkující útočník, ale těsně netrefil. Avšak vyrovní se dočkali za nedlouho a to v 88. minutě, po přihrávce do velkého vápna se k míči dostal Dolanský, odstavil si dva protihráče a přízemní střelou vyrovnal na 2-2. V nastaveném čase měl ještě velkou šanci znovu domácí Veselský, ale jeho střela se nevešla mezi tři tyče a tak utkání skončilo, zřejmě spravedlivě, dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Kdyby mě někdo před zápasem řekl, že urveme bod na leadru tabulky, tak bych si asi ťukal na čelo, protože si pamatuji jak s námi točil Horní Újezd a to byli druzí.. Takže za mě spokojenost jak s bojovným výkonem tak i s výsledkem...i když je škoda, že jsme si nechali vyrovnat těsně před koncem utkání.

TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér: Zápas se hrál na špatném terénu. Dnes jsme podali špatný výkon, přizpůsobili jsme se hře domácích. Vyrovnání přišlo až v závěru.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
A. Sapík [-] - J. Roupec [-] (77. M. Totek [-] ) , D. Hybner [-] , P. Větrovský [-] , V. Trojan [-] - P. Bulička [-] , M. Řepa [-] , J. Lojda [-] , M. Táborský [-] - J. Veselský [-] , M. Lojda [-] (59. M. Gáborík [-] )

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - L. Coufal [-] , R. Szabó [-] , J. Trávníček [-] - D. Punčochář [-] , K. Svoboda [-] , P. Szabó [-] (69. L. Klejdus [-] ) , J. Pintér [-] , L. Dolanský [-] - K. Svoboda [-] , A. Kabashaj [-] (58. P. Obrdlík [-] ) -

ŽK: 45. M. Řepa , 67. D. Hybner - 49. L. Dolanský , 76. L. Klejdus .
Místo: Lesonice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Libor - DOBROVOLNÝ Zdeněk, KLÍMA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.