Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice B vezou tři body z Přibyslavic B


Branky


7. P. Masopust (p.) , 11. J. Rambousek , 48. L. Lopatář - 8. M. Ferdan , 11. P. Fouma , 40. M. Ferdan , 56. P. Fouma
0

Hokejovou přestřelku zvládli v Přibyslavicích lépe hosté z Nových Syrovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zvládli lépe hosté

Pouťové utkání začalo v Přibyslavicích gólovou přestřelkou. Domácí se ujali vedení z pokutového kopu, když se v 5. minutě prosadil Masopust. Prakticky bezprostředně po rozehrávce se vrhli do útoku hosté a krásnou střelou "pod víko" vyrovnali stav utkání na 1:1. Hra se poté vyrovnala a v 10. minutě opět udeřili hosté, když s pomocí tyče skončil míč v bráně. Jen se rozehrálo, vzali si slovo domácí, když vyrovnal Jakub Rambousek. Celý zbytek poločasu už byla hra vyrovnaná a domácí měli i více příležitostí. Byly to však hosté, kteří se při jednom z brejků ve 40. minutě prosadili. 

Domácí na bod nedosáhly

Do druhé půle nastoupili domácí s touhou otočit výsledek a hned v první minutě neproměnili vyloženou šanci. V zápětí se dostal na hřiště střídající Luboš Lopatář a domácí kanonýr se hned při svém prvním kontaktu s míčem gólově prosadil a vyrovnal skóre. Domácí se hrnuli do útoku, ale hosté hrozili především z nebezpečných protiútoků. V 56. minutě se prosadili právě hosté, když po dlouhém autu prodloužil hostující Fouma míč přes hlavu, který k překvapení všech skončil v síti domácí branky. Domácí se poté snažili utkání minimálně vyrovnat. Jednalo se spíše o křečovitou snahu, která k žádné brance nevedla a utkání tak skončilo výsledkem 3:4 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Utkání jsme jednoduše nezvládli. Možná by zápasu slušela remíza, ale hosté byli odměněni za větší touhu po vítězství.

SK Nové Syrovice B
Nejerál Leoš, hráč: Sešli jsme se do zápasu v přesném počtu jedenácti hráčů a kluci celý zápas sami odmakali.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
L. Vejmělek [-] - J. Pojer [-] , F. Holub [-] , P. Vejmělek [-] (51. J. Karafiát [-] ) , M. Kejnovský [-] - J. Rambousek [-] (46. R. Jež [-] ) , P. Masopust [-] , D. Svoboda [-] (62. P. Mícek [-] ) , V. Škorpík [-] - J. Packa [-] (67. A. Benírške [-] ) , T. Čermák [-] (47. L. Lopatář [-] )

SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - P. Fouma [-] , L. Kouřil [-] , R. Janoušek [-] , J. Marek [-] , J. Lang [-] , D. Růžička [-] , M. Ferdan [-] , J. Vlček [-] , J. Weidenthaler [-] , K. Filipský [-]

ŽK: 88. P. Mícek .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - VEJMĚLEK František (N), SUCHÁNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.