0:1
(0:1)
34. J. Hobza
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B zvládly lépe souboj rezervních týmů


Branky


34. J. Hobza
0

Šebkovice B se výhrou jediného sobotního zápasu vyhouply alespoň na jeden den na čtvrté místo tabulky před Lipník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Hobza se vrací do střelecké formy

Kouty B přivítaly na svém hřišti další rezervní tým, a to Šebkovice, které v minulém kole s největší pravděpodobností připravily Radotice o postupový boj. Kouty B po slibném vstupu do jarní části, kdy dokázaly připravit o body několik týmů bojující o postup, přišlo horší období. Na podzim slavily Šebkovice výhru 3:0. Domácí tým byl posilněn o některé hráče prvního týmu a v první půlhodince diktoval tempo hry a také se dostávali do několika šancí. Po přímém kopu nejdříve Daniel Hrubý rozezvučel tyč debutanta v šebkovické bráně Miroslava Papouška a dobře postavenou brankovou konstrukci měl i po dalším nákopu Hrubého, který skončil na břevně hotující svatyně. Ve 34. minutě se po brejkové situaci na druhé straně hřiště prosadil nejlepší střelec Šebkovic Jan Hobza, který prolomil v minulém kole jarní střelecké trápení 0:1. Konec druhé půle již branku nepřinesl a hostům se šlo na poločasové občerstvení veseleji.

Domácí neproměnili ani pokutový kop

Ve druhém poločase se domácí snažili prosadit nakopávanými balóny, které však vyšší hráči Šebkovic hlavou bezpečně uklízeli do bezpečí a nepustili tak domácí do žádné šance. V 70. minutě pak přeci jen přišla a to výrazná. Domácím se naskytlo vyrovnat z pokutového kopu, ale právě novic v šebkovické brance Miroslav Papoušek polapil nepříliš umístěnou střelu Romana Komínka. A jelikož se domácí po zbytek utkání nezmohli již na nic všechny tři body putovaly do Šebkovic.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Neuman František, trenér: Díky naší střelecké nemohoucnosti jsme nedokázali vstřelit žádnou branku. Hosté hráli dobře. Určitě jsme měli více střílet.

TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: Domácí byli od začátku utkání lepším týmem, ale od naší vedoucí branky se vývoj hry obrátil. Druhý poločas byl již v naší režii



Sestavy


SK Kouty B
L. Stýblo [-] - M. Smejkal [-] (56. I. Kratochvíl [-] ) , L. Neuwirth [-] , T. Štveráček [-] , A. Dočekal [-] , R. Komínek [-] , R. Caha [-] (46. J. Nováček [-] ) , R. Veselý [-] (63. P. Dočekal [-] ) , D. Hrubý [-] , V. Navrátil [-] (46. J. Cejpek [-] ) , J. Hrůza [-]

TJ Sokol Šebkovice B
M. Papoušek [-] - J. Holčapek [-] , D. Kašpárek [-] , J. Fejta [-] (75. J. Svoboda [-] ) , P. Hrůza [-] , A. Kotačka [-] (46. Z. Eberl [-] ) - P. Konvalinka [-] , O. Netík [-] , R. Svoboda [-] - J. Hobza [-] , P. Durda [-] (73. L. Říha [-] )

ŽK: 10. R. Caha , 17. A. Dočekal , 72. I. Kratochvíl , 76. J. Cejpek , 77. D. Hrubý - 17. A. Kotačka , 21. J. Fejta , 81. R. Svoboda .
Hráči zápasu: L. Neuwirth - P. Konvalinka .
Místo: Chlum. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KAŇKA Josef - KOUKAL František (N), KUBA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.