Opatov si vyšlápl na třetí Radotice


Branky


0

Opatov výhrou v Radoticích připravil oslabený domácí tým o šanci, porvat se o postup. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdeněk Daniel poslal hosty do vedení

Radoticím se po minulé porážce vzdálil postup na čtyři body a ani soupeř s Opatova pro ně nebyl soupeř na schlazení žáhy. Opatov totiž  na jaře nasbíral o tři body více než fotbalisté Radotic. Přesto na podzim uštědřily Radotice Opatovu vysokou porážku na jeho hřišti v poměru 5:0. V té době však Radotice prožívaly nejlepší část sezóny, alespoň co se výsledků týče. Domácí se potýkají ve zbytku jara se stále větší marodkou, což rozjetý Opatov jistě přivítal a také v první půli dokazoval. První branky se tedy dočkali o něco lepší hosté, ale domácí jim v tom notně pomohli. Ve 34. minutě vyrazil totiž domácí brankář Tesař Danielovu střelu do vlastního obránce, od kterého se odrazil míč zpátky k Zdeňku Danielovi, který již na druhý pokus nezaváhal 0:1. Do šaten tak šli se zaslouženým vedením veseleji opatovští hráči.

Hosté gólově odpověděli na domácí tyčku

Také ve druhém poločase se hrál slušný fotbal, o který se přičinili i domácí fotbalisté. Ale rozhodující moment přišel na začátku druhého poločasu. Domácí tým totiž zahrával přímý kop, ke kterému se postavil domácí kanonýr Jan Čech, ale jeho střelecký pokus zastavila jen tyč Kšírovy branky. A tu se potvrdilo naplno známé rčení nedáš-dostaneš. Z následné akce ze 49. minuty se dostal do zakončení Marek Kravka, který byl proti Tesařovi úspěšnější 0:2. Opatov si již svou výhru pohlídal a slaví tak již páté jarní vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: V prvním poločase byli hosté lepším týmem. Ve druhém jsme byli o něco lepší my. Přesto hosté byli fotbalovějším týmem.

FK Opatov
Hanzal Lukáš, trenér: Zasloužené vítězství i přesto,že jsme dali od začátku příležitost klukům z lavičky.Nejlepší hráč Kravka Marek.



Místo: Radotice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - HANZAL Lukáš (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.