3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice B otočili zápas ve svůj prospěch


Branky


0

Díky zlepšenému druhému poločasu zvítězili fotbalisté Čáslavic B proti rezervě Přibyslavic 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli o branku lepší

Souboj dvou sousedů v tabulce přinesl zápas v Čáslavicích. Oba rezervní týmy svá minulá utkání prohrály, a tak se oba celky snažily neprodloužit negativní sérii na svoji stranu. Vyrovnanost obou týmů navíc podtrhuje i jejich poslední vzájemný zápas, který skončil nerozhodným výsledkem 1:1. Domácí byli od začátku utkání lepším týmem, ale jejich problémem, který je provází téměř celou sezónu je neproměňování vyložených šancí. To také dokázal potrestat na druhé straně Pavel Mícek a poslal tak hosty ve 23. minutě do vedení 0:1, které dokázaly udržet až do konce prvního poločasu. Domácí tak nejspíš potřebovali do druhého poločasu nějakou motivaci, která naštěstí přišla.

Domácí měli větší žízeň po vítězství

Do druhého poločasu vlétla úplně jiná družina domácích, kterou hnala za vítězstvím vidina zlatavého moku, která byla asi tou největší motivací dosavadního průběhu utkání. Hned ve 48. minutě dal svou první branku sezóny střídající Pavel Kurtin, který tak vyrovnal na 1:1. Asi největší žízeň nejen po gólu měl Jiří Kopl, který vývoj utkání zcela otočil ve prospěch svého týmu 2:1. V 70. minutě se pak nekompromisně střelou do šibenice trefil jindy úspěšný žolík domácího výběru Petr Bednář, který uklidnil nejen domácí fanoušky 3:1. V závěru pak ještě zdramatizoval utkání v 84. minutě hostující Adam Berníške, který však brankou na konečných 3:2 nezhatil radost domácích borců.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek B
Málek Rostislav, trenér: Celý zápas hrajeme na polovici soupeře a nedaří se nám zakončovat. O přestávce přišla pro naše hráče dobrá motivace, která rozhodla o naší výhře.

TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: K dnešnímu zápasu nás přišlou pouze 12 a museli jsme povolat kluky z aktivních záloh. Kluci mi zamotali hlavu a někteří si hlasitě řekli o základ v příštím utkání.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek B
J. Martenek [-] - P. Růžička [-] , M. Zikmund [-] , J. Hanzal [-] (40. P. Kurtin [-] ) , J. Mach [-] - J. Vecheta [-] (46. L. Rubák [-] ) , A. Roupec [-] , P. Klika [-] , M. Klika [-] (80. M. Obůrka [-] ) - P. Bednář [-] , J. Vaníček [-] (62. J. Kopl [-] )

TJ Sokol Přibyslavice B
K. Svoboda [-] - M. Molák [-] , J. Rambousek [-] , J. Pojer [-] , O. Veškrna [-] - R. Kučera [-] , P. Mícek [-] , A. Benírške [-] , R. Jež [-] - J. Packa [-] (77. J. Škarvada [-] ) , M. Vafek [-]

ŽK: 73. A. Roupec - 25. J. Packa , 41. J. Pojer .
Hráči zápasu: P. Růžička .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - VECHETA Roman (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.