Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovu se na jaře stále daří


Branky


0

Opatovští fotbalisté zaznamenali další úspěšné jarní odpoledne a výhrou si bezpečně upevnili šestou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali s domácím Opatovem srovnat krok

Souboj o šesté místo byl k vidění v Opatově, kam přijel rezervní tým Koutů. Po velmi úspěšném vstupu do jara přišly pro Kouty tři porážky v řadě, které tak trochu poskvrnily jejich dobrý dojem. Naopak mladý tým Opatova na jaře podává stabilní výkony a jejich jediné dvě prohry byly od vedoucího dua Horní Újezd-Litohoř, což dává dobrý příslib do další sezóny. Podzimní měření sil skončilo nerozhodným výsledkem 2:2. Domácí tým nastoupil do zápasu s tím, že nechá hrát od začátku utkání hráče, kteří většinou začínají na lavičce náhradníků. Vstup do utání se vydařil lépe domácímu týmu, které v 9. minutě poslal do vedení z brejkové akce střelou k tyči, domácí střelec posledních zápasů Daniel Zdeněk 1:0. Hosté však dokázali do konce poločasu vyrovnat z přímého kopu zásluhou Daniela Hrubého na 1:1 z 38. minuty.

Denys Čučelin vystřílel domácím výhru

Po změně stran nastoupili domácí s dvěma čerstvými hráči a hlavně Denys Čučelín platil na obranu hostů. Nejprve domácí spálili několik šancí, a tak si hlavní slovo vzal v 63. minutě právě střídající Denys Čučelin, který poslal domácí opět do vedení z brejkové situace 2:1. Na konečných 3:1 pro domácí upravil opět Denys Čučelin, který postupoval sám na brankáře Ondřeje Veselého a vyzrál na něj. Domácí tak opět prokázali dobrou jarní formu .



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Horáček Jakub, hráč: Nastoupili jsme s hráči z lavičky. Od druhé půle jsme byli jasně lepším týmem.

SK Kouty B
Veselý Ondřej, hráč: Utkání jsme si prohráli vlastní hloupostí, když jsme nedohrávali ofsajdové situace, které rozhodčí Rygl posoudil jinak. Ze dvou takových akcí jsme obdrželi branky.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Horáček [-] , R. Kabelka [-] - R. Novotný [-] , Z. Daniel [-] (46. D. Čučelin [-] ) , F. Šinkovský [-] , A. Konečný [-] - - A. Švaříček [-] (46. M. Kružík [-] ) , M. Váca [-] , J. Neckář [-] , M. Malík [-]

SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Neuwirth [-] , P. Dočekal [-] , D. Hrubý [-] , A. Dočekal [-] , I. Kratochvíl [-] , R. Komínek [-] , R. Veselý [-] , M. Machát [-] (69. F. Neuman [-] ) , T. Riedl [-] , T. Štveráček [-]

ŽK: 83. F. Šinkovský - 15. A. Dočekal .
Hráči zápasu: D. Čučelin - O. Veselý .
Místo: Opatov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: RYGL Antonín - SPURNÝ Karel (N), NOVÁČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.