4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratři Kotačkové společným hattrickem porazili Nové Syrovice B


Branky


0

Bratrská dvojice Pavel a Tomáš Kotačkovi se nejvíce podíleli na čtyřech brankách domácího týmu. Utkání se obzvlášť povedlo staršímu Pavlovi, který nastoupil vinnou zranění k prvnímu jarnímu zápasu a hned se uvedl dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu dali domácí vedoucí gól

V dalším souboji dvou rezervních týmů nastoupili domácí borci z Šebkovic B proti Novým Syrovicím B. Domácí tým podává na jaře dobré výkony a v jarní tabulce jim patří třetí místo, jen díky horšímu skóre než má druhá Litohoř. Také na podzim byl úspěšnější tým z Šebkovic, který si odvezl poměrně snadné vítězství v poměru 4:1. Za domácí tým nastoupil po půlročním laborování Pavel Kotačka, kterému se tento zápas vydařil. První půle byla poměrně vyrovnaná a na úvodní branku si diváci počkali až do 41.minuty, kdy se prosadil Martin Rygl, který tak přeci jen poslal do vedení 1:0.

Ve druhé půli řádili bratři Kotačkové

Druhý poločas ale už patřil Šebkovicím a s chutí hrajícímu Pavlu Kotačkovi, který v rozmezí šesti minut zvyšoval už na 3:0. Nejprve se Pavel Kotačka prosadil již pět minut po pauze, aby v 56. minutě podtrhl svůj dobrý výkon brankou na 3:0. O zápasu se tak rozhodl dobrý vstup do druhé půle domácího týmu. Konečnou podobu výsledku dal v 75. minutě mladší bratr Tomáš Kotačka z pozice střídajícího hráče 4:0. Šebkovická rezerva tak nadále pokračuje na vítězné vlně, která se protáhla na čtyři vítězná utkání. Také boj o konečnou třetí příčku je stále otevřen. O té se rozhodne právě mezi Šebkovicemi, Radoticemi a Lipníkem. Aktuálně nejlepší formu mají právě Šebkovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: Hra dneska nebyla nic moc. My jsme na rozdíl od soupeře své šance promněňovali.

SK Nové Syrovice B
Nejerál Leoš, trenér: První část zápasu se hrál vyrovnaný zápas. Výše výsledku si myslím že není spravedlivá. Musím ale kluky pochválit, že zápas odedřeli.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - D. Kašpárek [-] (88. J. Holčapek [-] ) , J. Fejta [-] (84. M. Uhlíř [-] ) , P. Konvalinka [-] , P. Hrůza [-] - P. Kotačka [-] (70. R. Černý [-] ) , O. Netík [-] , R. Svoboda [-] , M. Rygl [-] - J. Svoboda [-] (64. T. Kotačka [-] ) , J. Hobza [-]

SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - L. Růžička [-] (46. L. Houserek [-] ) , J. Weidenthaler [-] , K. Filipský [-] , L. Kouřil [-] , R. Janoušek [-] , J. Marek [-] , J. Lang [-] , D. Růžička [-] , M. Ferdan [-] (77. L. Nejerál [-] ) , J. Vlček [-]

ŽK: 68. J. Hobza , 79. D. Kašpárek - 84. J. Vlček .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: PIKART David - KOŘÍNEK Miroslav (N), UHLÍŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.