0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 10:15

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Podhorácku se góly neurodily


Branky


0

Fotbalisté Podhorácka obrali v nedělním dopoledním zápase Radotice o dva body. a tím je sesadili ze třetí příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Do Podhorácka přijel tým z Radotic, který přišel o šanci zahrát si ještě o postup do Okresního přeboru. Nyní bude muset zabojovat alespoň o uhájení třetí příčky. K dalšímu domácímu zápasu nastoupilo Podhorácko zase s nejlepším střelcem Stanislavem Lojdou v bráně a přijel soupeř z Radotic, který stále bojuje o čelo tabulky. Zápas se odehrával na těžkém, tvrdém terénu a oba mančafty s tím měli velký problém. Zejména přihrávky na střední vzdálenosti dělali problémy a tak se prakticky celý zápas nehrál nějak záživný fotbal.  Jak Podhorácko tak Radotice si v prvním poločase vytvořili po jedné šanci, které však nepramenili z fotbalového umění, ale spíše z důrazu útočníků a rychlému přístupu k obráncům a z toho pramenících chyb. Obě šance zůstali nevyužity a tak se šlo do kabin za stavu 0-0.

Ani druhý poločas branku nepřinesl

Druhý poločas nepřinesl žádnou změnu. Stále se spíše hrálo mezi vápny. Zajímavé situace vznikali spíše po standardních situacích, ale ani po nich se skóre neměnilo a tak zápas skončil bez gólů, ale také bez karet a bez emocí. Podhorácko se remízou dotáhlo na tři body od desátého místa, které nyní okupují hráči Přibyslavic B. Za to hráči Radotic přišli ztrátou bodů o bronzovou příčku, na kterou nyní poskočili fotbalisté Lipníku. V závěsu jsou pak Šebkovice B



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Vyrovnaná kopaná, z fotbalem to moc společného nemělo. Remíza je zasloužená a my jsme rádi, že jsme zase obrali o body družstvo, které se pohybuje na opačném pólu tabulky než my.




Sestavy


FK Podhorácko 2015
S. Lojda [-] - D. Hybner [-] , V. Trojan [-] , P. Větrovský [-] , J. Roupec [-] - P. Bulička [-] , J. Veselský [-] , M. Gáborík [-] (74. M. Zikmund [-] ) , J. Lojda [-] , M. Řepa [-] - M. Lojda [-] (66. M. Totek [-] )

TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - M. Tobolka [-] , P. Tobolka [-] , A. Jelínek [-] - V. Liška [-] , M. Habich [-] , J. Čech [-] - S. Michal [-] - T. Kincl [-] (68. J. Nevěčný [-] ) , D. Kincl [-] , L. Tříletý [-]

Hráči zápasu: T. Tesař , V. Liška .
Místo: Lesonice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - KLÍMA Pavel (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.