3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko využilo výhodu domácího hřiště


Branky


24. S. Lojda , 35. M. Totek , 62. S. Lojda
0

Výhra Podhorácka proti rezervě Koutů znamená bodovému dostihnutí Přibyslavic B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyzněla lépe pro domácí

Podhorácko přivítalo opět na svém tým Koutů B, který prohrál poslední čtyři zápasy a tím se k nim přibližují týmy z druhé poloviny tabulky. Na podzim vyhrály Kouty bezpečně 5:1. Za slunečného, ale lehce větrného počasí se hrál vyrovnaný fotbal, domácí se často chytali do dobře hrajícího offside systému. Ovšem poprvé jim to nevyšlo už ve 24. minutě. Dva domácí hráči stáli v nepovolené pozici, ale z hloubi pole vybíhající Stanislav Lojda si došel prošel pro přihrávku za obranu a ač tísněn, podařilo se mu otevřít skóre střelou k tyči 1-0. Hosté nehráli špatně, ale většinu střel ze střední vzdálenosti pochytal bezchybně chytající Sapík a když už se hosté dostali blíže ke gólmanovi, tak vystřelili vedle. Domácí museli kvůli zranění poprvé střídat už ve 28. minutě a nebyla to špatná výměna hráčů. Už po sedmi minutách pobytu Totka na hřišti se mu podařilo vsítit  další gól a to hlavou z centru z levé strany, běžela 35. minuta 2-0. Za tohoto stavu se šlo i k zaslouženému odpočinku do kabin.

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhé půli hosté začali více riskovat a tlačili se do předu. Měli nebezpečné centry i střely, ale vyloženou šanci si nevytvořili. Naopak domácí využili dalšího zaváhání v systému hry Koutů, v 62. minutě běželi samy na hostujícího gólmana dva domácí hráči a po přihrávce Veselského na Stanislava Lojdu bylo zvýšeno na konečných 3-0. Hosté se snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale dobře hrající Podhorácko je do žádné šance nepustilo.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Dnes jsme byli lepším týmem a zaslouženě bereme tři body.

SK Kouty B
Neumann František, trenér: První poločas nám vůbec nevyšel. Zápas jsme si prohráli samy. Ve druhém poločase jsme se o něco zlepšili.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
A. Sapík [-] - J. Roupec [-] , D. Hybner [-] , M. Řepa [-] - P. Bulička [-] , M. Gáborík [-] (46. P. Větrovský [-] ) , J. Lojda [-] (76. M. Hybner [-] ) , M. Táborský [-] , M. Zikmund [-] (28. M. Totek [-] ) - S. Lojda [-] , J. Veselský [-] (83. M. Cakl [-] ) -

SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Neuwirth [-] , P. Dočekal [-] (46. M. Machát [-] ) , D. Hrubý [-] , A. Dočekal [-] , I. Kratochvíl [-] (79. F. Neuman [-] ) , T. Štveráček [-] , R. Veselý [-] , R. Komínek [-] , Z. Doležal [-] , J. Kašpar [-]

ŽK: 73. D. Hybner - 53. L. Neuwirth , 80. M. Machát .
Místo: Lesonice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: PIKART David - KLÍMA Pavel (N), TOMEK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.