Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B si zastříley v Přibyslavicích B


Branky


20. P. Masopust , 71. P. Masopust - 5. J. Hobza , 39. J. Hobza , 40. J. Hobza , 43. M. Rygl , 65. O. Netík , 80. O. Netík , 83. O. Netík
0

Výtečnou jarní formu potvrdili fotbalisté Šebkovic B, kteří si tak připsali pátou výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Hobza dal do poločasu hattrick

Po počátečním oťukávání se hosté dostali do vedení, když se hned v 5. minutě prosadil Jan Hobza, který dorazil do sítě vyraženou střelu Kotačky 0:1. Domácí dokázali odpovědět až ve 20. minutě gólem Petra Masopusta, byla to však jejich jediná povedená akce celého utkání. Po zbytek prvního poločasu diktovali tempo hry hostující hráči, kterým se dokonce podařilo vsítit tři branky v rozmezí 5 minut. Ve 39. a 40. minutě se prosadil Jan Hobza, jenž mohl ještě před poločasovou přestávkou slavit hattrick. To však nebylo vše, protože se ve 43. minutě prosadil Martin Rygl a poslal spokojené hosty do kabin za stavu 1:4.

Druhý hattrick přidal Ondřej Netík

Druhý poločas byl z pohledu domácích ještě horší než ten první. Domácí obranu větral především Hobza s Ryglem. V 65. minutě se prosadil hostující náhradník Ondřej Netík 1:5. A i když na jeho branku odpověděl opět domácí Petr Masopust v 71. minutě, Ondřej Netík se prosadil ještě dvakrát a byl druhým hráčem hostů, který vsítil tři branky 2:7. Domácí hráči i diváci byli nejšťastnější, když rozhodčí Čejka závěrečným hvizdem ukončil utkání. Šebkovická série vítězných zápasů se natáhla již na pět zápasů a jejich ztráta na druhou Litohoř nyní činí pouhé čtyři body, takže závěr o pomyslné medaile bude ještě zajímavý.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Vejmělek Lubomír, trenér: Hosté si šli za výsledkem od první minuty, což bylo vidět i na hřišti. Nedokázali jsme jim jakkoliv vzdorovat. Vítězství hostů je zasloužené a my jsme podali velice matný výkon.

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
Říha Zdeněk, vedoucí: Byli jsme lepším týmem a zápas jsme měli zcela pod kontrolou.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
K. Svoboda [-] - V. Carda [-] , P. Vejmělek [-] , R. John [-] (33. J. Packa [-] ) , J. Pojer [-] - P. Masopust [-] , J. Rambousek [-] (74. J. Škarvada [-] ) , M. Molák [-] , R. Jež [-] (15. P. Vaněk [-] ) - T. Čermák [-] , P. Mícek [-] (70. M. Vafek [-] )

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
M. Kořínek [-] - J. Fejta [-] , P. Konvalinka [-] (50. P. Tržil [-] ) , J. Holčapek [-] (46. L. Pecka [-] ) , A. Kotačka [-] (65. J. Svoboda [-] ) , D. Kašpárek [-] - O. Netík [-] , R. Svoboda [-] , P. Kotačka [-] (25. Z. Eberl [-] ) - M. Rygl [-] , J. Hobza [-]

ŽK: 16. R. Svoboda , 42. M. Rygl .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - VEJMĚLEK František (N), PITOUR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.