3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice získaly skalp Radotic


Branky


0

Heraltice si výhrou nad Radoticemi vybojovaly dvanáctou příčku. Radotice jsou již páté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru poločasu do vedení.

Radotice přijely do Heraltic namlsáni devítigólovou výhrou proti oslabeným Kojeticím. Heraltice si naopak odvezly z Lipníku potupný debakl 2:10. Heraltice by tak konečně chtěly po dlouhé době naplno zabodovat a posunout se na dvanáctou příčku před Předín. Letošní vzájemný zápas skončil výhrou Radotic 5:2. Domácí tým toužil od začátku utkání svého soupeře z Radotic porazit a byl jim víc jak vyrovnaným soupeřem. Oba týmy si vytvořily několik brankových příležitostí , ale mladíci hájící obě svatyně zdárně odolávali téměř celý první poločas. Ve 44. minutě totiž radotického Tomáše Tesaře překonal naopak nejstarší muž v heraltické základní sestavě Vít Lazárek, který tak dotlačil standartku do sítě a poslal domácí tým do vedení 1:0. Do kabin se tak šlo veseleji o poznání líp domácím Heralticím.

Domácí skóre ještě navýšili

Domácí tým byl i ve druhém poločase aktivnější a včas napadal hostující hráče. V 50. minutě dostal příčnou nahrávku za obranu Jiljí Boudný, který byl v souboji s Tomášem Tesařem úspěšnější a poslal domácí do vedení 2:0. Rozhodující gól na 3:0 pak přidal opět svou druhou brankou v zápase Vít Lazárek, který v 68. minutě využil zaváhání radotínského brankáře, kterému v dané chvíli nepomohly ani ostré sluneční paprsky. Domácí výhra tak byla naprosto zasloužená.



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: Fotbal byl z naší strany špatný. Soupeř byl aktivní a napadal nás. Domácí tým hrál celý zápas na nakopávané balóny. Jediným pozitivem z naší strany bylo, že se nikdo nezranil.



Sestavy


Heraltice
J. Krul [-] - V. Lazárek [-] (83. T. Lazárek [-] ) , P. Příhoda [-] , J. Koukal [-] , L. Píša [-] - M. Pospíšil [-] (55. Z. Lazárek [-] ) , J. Hroch [-] (78. Z. Příhoda [-] ) , L. Lazárek [-] (70. M. Caha [-] ) , Š. Koukal [-] - M. Káčer [-] , J. Boudný [-] (73. T. Málek [-] ) -

TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - F. Tobolka [-] , A. Jelínek [-] , P. Tobolka [-] , V. Vyhnálek [-] - M. Novák [-] (87. J. Nevěčný [-] ) , M. Habich [-] , V. Liška [-] (46. M. Čech [-] ) , J. Čech [-] - D. Kincl [-] , S. Michal [-] (65. T. Kincl [-] )

ŽK: 85. Š. Koukal - 33. V. Liška , 37. D. Kincl .
Místo: Heraltice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - VELEBA Aleš (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.