2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B zakončily sezónu výhrou


Branky


0

Díky zlepšenému druhému poločasu dokázaly Kouty B vyhrát podle předpokladů zápas s Heralticemi a zakončily tak soutěžní ročník v horní polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté překvapivě ovládli první půli

Kouty B v minulém kole vydřely výhru na hřišti jasně posledních Kojetic a přerušily pětizápasovou šňůru porážek. Naopak Heraltice také vyhrály a mají šanci skončit na dvanácté příčce, která ukáže na co bude stačit po konci sezóny. Na podzim skončil zápas nerozhodným výsledkem 1:1. Do utkání už hosté po dopolední prohře Předína v Litohoři měli dvanáctou příčku jasnou a tak mohli hrát v naprosté pohodě. A to se jim také v průběhu první půle vesměs dařilo. Kouty do svého soupeře bušili, ale marně. Domácí borci po celý první poločas nedokázali najít recept na dobře připraveného Jaroslava Krula, ba naopak. Ve 35. minutě se dostal k zakončení Zdeněk Příhoda, který tak poslal hosty překvapivě do vedení 0:1. Ve 40. minutě pak mohl vyrovnat Radek Caha těžkou šajtlí ala Rosický, ale jeho pokus těsně minul šibenici Krulovy brány. Tak také skončil první poločas, a tak se daly v pauze čekat změny v sestavě domácího celku.

Domácí dokázali výsledek otočit

Do druhého poločasu naskočil mimo jiné čtyřiačtyřicetiletý železný dědek František Neumann, Který v minulém kole v Kojeticích řídil obrat v zápase vyrovnávající brankou. Mohl tak být blíže k svým spoluhráčům a podávat pokyny přímo ze hřiště. Očividně to pomohlo, protože v 58. minutě se trefil střelou z hranice vápna Radomír Caha a bylo vyrovnáno -1:1. V 78. minutě pak přišel rozhodující moment ve středu hřiště, kde se chopil míče po chybné rozehrávce Vít Navrátil, obešel i golmana Krula a do prázdé branky rozhodl o výhře domácích v poměru 2:1. Nic na tom nezměnily ani další střelecké pokusy Radomíra Cahy, který mířil buď vedle nebo nad bránu Heraltic.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Neumann František, trenér: Dneska jsme soupeře zcela jasně přejeli.

Heraltice
Hroch Jaromír, hráč: Domácí tým byl mnohem bojovnější než my, měl spoustu šancí. Za to my jsme si nedokázali ani přihrát.



Sestavy


SK Kouty B
L. Stýblo [-] - L. Neuwirth [-] , J. Nováček [-] (46. J. Cejpek [-] ) , V. Navrátil [-] , A. Dočekal [-] , I. Kratochvíl [-] (46. F. Neuman [-] ) , R. Caha [-] , R. Veselý [-] (46. P. Dočekal [-] ) , T. Štveráček [-] (64. M. Machát [-] ) , R. Komínek [-] , Z. Doležal [-]

Heraltice
J. Krul [-] - P. Příhoda [-] , M. Kourek [-] , L. Píša [-] , J. Koukal [-] - M. Pospíšil [-] , J. Hroch [-] (77. T. Málek [-] ) , J. Boudný [-] (84. T. Lazárek [-] ) - Š. Koukal [-] , Z. Příhoda [-] , Z. Lazárek [-] -

ŽK: 60. M. Kourek .
Místo: Chlum. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - ZIMOLA Zdeněk (N), VELEBA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.