3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice na závěr získaly skalp prvního Horního Újezdu


Branky


19. M. Habich , 29. V. Liška , 51. S. Michal - 57. R. Durda , 81. P. Míča
0

Radotičtí fotbalisté se rozloučili výhrou nad postupujícím Horním Újezdem, za který dal svou 30 branku v soutěži její nejlepší střelec Radek Durda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v první půli vyšlápli na favorita

Radotice se před posledním kolem propadly z vedoucí podzimní pozice až na pátou příčku, kterou ale s postupujícím Horním Újezdem už těžko mohla vylepšit. Radotice  byly jedním ze dvou týmů tohoto ročníku, který dokázal porazit Horní Újezd na jeho hřišti. Také v domácím zápase se chtěli Radotice proti tomuto soupeři rozloučit se svým publikem výhrou a hosté hrající bez nervů jim to také dovolili. Domácí tým byl v první půli lepším týmem. V 19. minutě toho využil Martin Habich k vedoucí brance -1:0. A ve 29. minutě bylo ještě veseleji. Na 2:0 totiž zvyšoval Vlastimil Liška. Tak také skončil první poločas.

Hosté stahovali, ale na body to nestačilo

 Do druhého poločasu vstoupili domácí opět lépe a domácí veterán Stanislav Michal poslal domácí do pěkného vedení 3:0. Potom přišli ke slovu přeci jen i hosté z Horního Újezdu. V 57. minutězatáhl Míča balón po pravé straně, zvedl hlavu a našel na velkém vápně Radka Durdu, který se elegantně zbavil obránce a na úrovni penalty propálil vše, co mu stálo v cestě -3:1. Tímto gólem se Radek Durda osamostatnil na čele střelecké tabulky se 30 přesnými zásahy. V 81. minutě pak na levé straně vysunul Kučera Kresu, který postupoval z boku sám na brankáře Tesaře, který jeho střelecký pokus vyrazil pouze před sebe, kde dorážel Řezáč, který trefil pouze tyč, od které se odrazilzpět do vápna, kde si ho našel Pavel Míča a nekompromisně ho poslal pod břevno a pečetil tak výsledek na konečných 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: K poslednímu utkáníjme jeli pouze v jedenácti hráčích. Po chvíli se jeden zranil a musel nastoupit trenér, který se rval na hrotu jako lev. Utkání nabídlo hodně šancí na obou stranách a domácí využili o jednu víc a tak zvítězili.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - V. Vyhnálek [-] , F. Tobolka [-] , A. Jelínek [-] (60. T. Kincl [-] ) , P. Tobolka [-] - J. Čech [-] , M. Čech [-] , M. Habich [-] (70. M. Novák [-] ) , V. Liška [-] (90. P. Sevelda [-] ) - S. Michal [-] (54. D. Kincl [-] ) - M. Tobolka [-] (87. J. Nevěčný [-] )

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Řezáč [-] , L. Sláma [-] , J. Pivoňka [-] , M. Veselý [-] , K. Kresa [-] , M. Zvěřina [-] (35. P. Špaček [-] ) , R. Durda [-] , P. Míča [-] , M. Veselý [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 80. F. Tobolka - 38. J. Pivoňka , 80. P. Míča .
Místo: Radotice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PIKART David - NEVĚČNÝ Jan (N), BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.