4:3
(1:2)
33. J. Šindelář
44. V. Kos (p.)
72. V. Kos (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 10:15

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř se loučila s úspěšnou sezónou domácí výhrou


Branky


22. A. Kabashaj , 46. P. Obrdlík , 54. K. Svoboda , 64. K. Svoboda - 33. J. Šindelář , 44. V. Kos (p.) , 72. V. Kos (p.)
0

Ani tři góly v domácí síti nepřipravily Litohoř o žádnou ztrátu bodu azajištění třetí příčky v povedené sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté překvapivě otočili sled utkání

Litohoř se chtěla rozloučit s povedenou sezónou výhrou proti předposlednímu Předínu. Litohoř ctěla také napravit dvě porážky po sobě, což se jí stalo poprvé v sezóně. Na podzim si Litohoř v Předíně s chutí zastřílela, když nadělila domácím osm kousků. Hned na začátku utkání unikl po pravé straně Patrik Szabó, ale místo nahrávky na volného hráče střílel zbytečně z velkého úhlu, který nemohl Aleše Nykla ohrozit. Domácí ale zahazovali i další šance. Ve 22. minutě prošel do vápna pěkně Astrit Kabashaj a šajtlí podél brankáře Nykla poslal domácí do vedení 1:0. Předín však hrál velice dobře a také pěkně kombinoval. Také se dostával do šancí a jednu z nich ve 33. minutě po chybě v domácí obraně využil Josef Šindelář a vyrovnal na 1:1. Ve 44. minutě šli hosté středem hřiště na domácí branku, ale byli nedovoleně zastaveni v pokutovém území. S penaltou si poradil Vojtěch Kos, který zároveň poslal hosty do kabin za stavu 1:2 z pohledu domácího celku.

Rozhodl dobrý vstup domácích, na konci se červenalo

Do druhého poločasu domácí vystřídal a hned po pár sekundách pobytu na hřišti střídající Petr Obrdlík vyrovnal hlavou z rohového kopu na 2:2. Potom si dvakrát v 54. a 64. minutě připravil za vápnem střeleckou pozici Kamil Svoboda a pokaždé se nemýlil. Domácí tým tak rázem otočil na 4:2. Hosty pak mohl nadobro srazit do kolen Libor Coufal, ale jeho střelu z vápna zneškodnil Aleš Nykl. Hned na to přišlo v 72. minutě otřepané pravidlo: nedáš-dostaneš. Hosté totiž stejně jako u svého druhého gólu byli po akci středem hřiště faulováni a nařízenou penaltu v 72. minutě proměnil opět Vojtěch Kos a snížil na 4:3. V nervózním závěru kdy byl vyloučen hostující Polehla si domácí vedení již udrželi.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér: Získali jsme dnes tři body, ale soupeř hrál proti nám velice dobře a také nás hodně potrápil.




Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - K. Svoboda [-] , A. Kabashaj [-] (46. P. Obrdlík [-] ) , D. Punčochář [-] , P. Szabó [-] (50. L. Klejdus [-] ) , L. Dolanský [-] , K. Svoboda [-] , L. Coufal [-] , M. Šafrata [-] (56. J. Pintér [-] ) , R. Szabó [-] , D. Bouda [-]

Předín
A. Nykl [-] - D. Veleba [-] , O. Vrbka [-] , P. Šindelář [-] , P. Bouda [-] (60. M. Šindelář [-] ) , P. Šindelář [-] (64. D. Bouda [-] ) , J. Šindelář [-] , V. Kos [-] , Z. Kreuz [-] , D. Píša [-] , P. Polehla [-]

ŽK: 44. D. Bouda . ČK: 85. P. Polehla .
Místo: Litohoř. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KAŇKA Josef - DOLANSKÝ Ladislav (N), BÁRTŮ Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.