2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimák a Chýnov brali po bodu


Branky


0

Sokol Sezimovo Ústí přivítal v tomto kole na svém hřišti celek z Chýnova, který v sestupovém pásmu bojuje o každý bod, a to potvrdili hosté i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí...

V minulém kole braly oba dnešní soupeři bod za remízu. Sezimák ji vyválčil na domácí půdě s Týnem nad Vltavou a Chýnov rovněž na domácím půdě remizoval s nebezpečnými Vodňany. Úvod zápasu lépe vyšel domácím, kteří se zásluhou Aleše Kutnera ujali ve 24. minutě vedení, 1:0 pro domácí. Hosté z Chýnova nedokázali na obdrženou branku rychle odpovědět a jednobrankové vedení vydrželo Sezimáku až do konce první pětačtyřicetiminutovky. Hosté tedy mohli o poločasové přestávce spřádat plány, jak na svého soupeře vyzrát a domácí určitě vymýšleli, jak si své vedení ještě pojistit.

Další tři góly, přesto zápas vítěze nepoznal...

Ve druhém poločase si domácí hlídali své těsné vedení, které získal v prvním dějství, a hosté se snažili toto nepříjemné manko smazat. Skóre zůstávalo dlouho dobu neměnné, ale Chýnov se nakonec přeci jen dočkal. V 65. minutě rozvlnil síť za zády domácího gólmana Bárty hostující Ondřej Mládek, 1:1. To však ještě nebylo ze strany Chýnova vše. V 77. minutě poslal hosty do vedení a zapsal se mezi střelce zápasu David Štiller, 1:2 pro hosty. Domácí byli nejprve obratem zaskočeni, brzy se však oklepali a s porážkou se rozhodně smířit nechtěli. Důkazem toho bylo druhé vyrovnání v zápase, o které se zasloužil Patrik Vilímek. 2:2. Ve zbývajících pár minutách už se ani jeden tým prosadit nedokázal a zápas tedy nakonec skončil remízou. Uvidíme, jak si oba celky povedou v příštím kole.



Ohlasy k zápasu



FC Chýnov
Vlastimil Hruška ( hráč FC Chýnov): V boji o záchranu potřebujeme každý bod, takže jsme na Sokol jeli s cílem neprohrát. Domácí nás ze začátku kombinačně přehrávali, ale dlouho se nám dařilo jejich útoky zachytávat. Poté díky našemu nedorozumění v obraně dali domácí šťastný gól. My jsme hrozili pouze ze standardních situací. Do druhé půle jsme nasadili po zranění se vracejícího Václava Hrušku. Ten svým důrazem a rychlostí dělal domácí obraně velké problémy. Podařilo se nám ze standardní situace vyrovnat a následně jsme vstřelili druhý gól. Škoda, že se nám nepodařilo tento výsledek uhlídat a dali jsme si vlastní gól, kdy díky teči našeho hráče domácí dostali míč do sítě.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
R. Bárta [-] - P. Sazma [-] , P. Vilímek [-] , V. Brůžek [-] , P. Vinš [-] - L. Šebek [-] (60. Z. Funda [-] ) , J. Bartáček [-] (86. A. Němec [-] ) , M. Pěknice [-] , A. Kutner [-] - - D. Hladík [-] (70. P. Nikl [-] ) , L. Irsa [-] (65. J. Kadlec [-] )

FC Chýnov
R. Basík [-] - J. Doubrava [-] , J. Petrů [-] , J. Hruška [-] , O. Mládek [-] , D. Havlík [-] (59. D. Štiller [-] ) , R. Kučera [-] , T. Kučera [-] (88. J. Průša [-] ) , L. Havlík [-] (46. V. Hruška [-] ) , J. Basík [-] , V. Hruška [-]

ŽK: 36. L. Irsa - 19. O. Mládek , 21. J. Petrů , 26. J. Doubrava , 27. L. Havlík , 86. J. Basík , 90. R. Basík .
Místo: Sokol S. Ústí. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Havlík Martin - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, NOVÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.