0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel týmů z opačných pólů tabulky dopadl podle očekávání. Trefil se Fujdiar


Branky


0

Souboj Planých dopadl ve prospěch té, vezmeme-li to dle obyvatelstva, menší. Ta tak potvrdila druhé místo, když dvakrát mířil přesně Balogh, jednou Petscher a do černého se trefil i nestárnoucí Ladislav Fujdiar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petscher se stal nejlepším střelcem, pak se zranil

Planá mohla být vděčná za povedený vstup do utkání. Favorit utkání se dostal do vedení po standardní situaci, kdy byl na zadní tyči po centru T. Pintéra nehlídán Petscher a vyšvihl se tak v 8. minutě na pozici nejlepšího střelce soutěže. Hosté poté kontrolovali hru a Horní Planá se víceméně nechala zatlačit na vlastní polovinu. SK Planá v této fázi zápasu měla převahu, ale nedokazala ji přeměnit v gólové šance, zůstalo jen u náznaků. Za hosty se prosadil až z brejku Balogh. Ten postupoval do přečíslení společně s Petscherem, situaci se rozhodl zakončit sám a na první pokus neuspěl. Míč se k němu ale vrátil a Balogh se prosadil vskutku nádherně - z velkého úhlu napálil míč přes brankáře a celou šíři brány do vzdálenější šibenice - 0:2. Pak šla i kvalita hostující hry dolů. Hosté po nešťastném zákroku zaznamenali velkou ztrátu, když ze hry pro zranění odstoupil Petscher.

Hosté si výhru pohlídali

Druhá půle začala tak, jak končila první. Tedy s mnohými nepřesnostmi na obou stranách. Do hostujícího útoku se postavil Fujdiar a ukázal, že i ve svých letech je týmu platný, dokázal míč podržet a uklidnit hru svého celku. A byl to právě Fujdiar, kdo přidal třetí plánský gól. Řehoř vyslal povedenou střelu z přímáku a o výstavní gól ho připravil jen parádní zákrok Taranzy, který dokázal míč vytlačit z růžku brány. Na dorážku dobíhajícího útočníka už ale nestačil - 0:3. Čtyři minuty na to spáchali domácí velkou chybu v rozehrávce, gólman chtěl míč odkopnout, jenomže místo toho upadl a Balogh měl už hodně snadný úkol - dostat míč do opuštěné brány - 0:4. Pak už se nic zajímavého nedělo, oba týmy prostřídaly, hosté si ještě dokázali vytvořit závary před bránou, ale o majiteli tří bodů už bylo dávno jasno.



Ohlasy k zápasu



SK Planá
Jan Pintér (záložník): "První zápas jara je vždycky těžký, nevíte, co očekávat od soupeře, ani sám od sebe. Utkání tak bývají těžkopádná, složitá. V Horní Plané to byl ve finále zápas blbýho s pitomým, fotbalové krásy to moc nepobralo, strašně nepřesností z obou stran. A z naší zejména. Do 30. minuty jsme hráli celkem dobře, pak už to bylo celkem holomajzna, hrozné chyby v rozehrávce, jak by řekl Pepa Csaplár, taková ta nekvalita. Ale troufnu si říct, že jsme to měli stále pod kontrolou a dokázali si zápas pohlídat. Věřím, že naše hra půjde nahoru. Čeká nás Zliv, která obrala o body Nemanice, tak se na ni musíme pořádně připravit."



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Taranza [-] - M. Truhlář [-] (57. S. Šablica [-] ) , M. Bednář [-] (81. A. Vachta [-] ) , J. Oškrda [-] , L. Parai [-] , P. Schönkypl [-] , F. Švábirt [-] (87. L. Mražík [-] ) , V. Ryneš [-] , T. Komžák [-] , A. Kvasnička [-] , A. Kvasnička [-]

SK Planá
J. Nováček [-] - R. Kubíček [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] , M. Sodomka [-] - Z. Lexa [-] (76. J. Adámek [-] ) , T. Řehoř [-] , J. Pintér [-] (46. T. Plojhar [-] ) , M. Beran [-] (74. M. Turek [-] ) - P. Petscher [-] (44. L. Fujdiar [-] ) , L. Balogh [-] (77. P. Vobořil [-] )

ŽK: 73. J. Oškrda .
Místo: Horní Planá. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vejčík Vít - OVČÁČEK Josef, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.