0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice ani Olešnice neskórovaly


Branky


0
Zápas s minimem šancí skončil dělbou bodů
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nenadchl

  Při plném bodovém zisku a zaváhání soupeřů mohla domácí Lomnice pomýšlet na přezimování na druhém místě tabulky. Hosté z Olešnice by se zase odskočili od dalších desetibodových týmů krčících se na chvostu tabulky. Utkání nenabídlo žádnou velkou podívanou. Hosté si vypracovali dvě zajímavé šance, které ovšem nedokázali proměnit. Ani domácí nedokázali vstřelit branku. Z prvního poločasu lze zmínit snad jen brzké střídání Hanzala za Drtinu. A v zápisníku hlavního rozhodčího ještě utkvěla žlutá karta pro domácího kapitána Šachla po půlhodině hry. Více první poločas nenabídl a do šaten se na poločasovou přestávku odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Trápení i ve druhé půli

   Ani druhé dějství diváky příliš nezahřálo, natož aby je děj na hřišti zvedal ze sedadel. Druhá půle byla totiž velmi podobná prvnímu dějství. Kromě dvou žlutých karet hostů a třech střídání domácího týmu se na hřišti nic mimořádného neodehrávalo. Hrálo se především mezi vápny a k vidění byly spíše náznaky šancí. Zápas skončil spravedlivou bezbrankovou remízou. Domácí díky zaváhání Lišova poskočili na třetí místo kde stráví zimní přestávku. Bod pro Olešnici znamenal odpoutání se od posledních Borovan a Stropnice. Může tedy při pohledu na tabulku přezimovat mírně klidněji.


Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Denisa Kroupová ( vedoucí mužstva domácí ): Předehrávka prvního jarního kola nepřinesla nikterak hezkou podívanou. Ze všech stran byla na hřišti k vidění bída. My jsme k zápasu přistoupili velice laxně a celých 90 minut jsme se dost trápili. Propadávali jsme v bránění, nedařili se nám ani standardky. Za zisk jednoho bodu jsme rádi. Teď nás čeká téměř dvouměsíční odpočinek, během něhož věřím, že tým načerpá potřebnou energii. Nejlepším hráčem jsme zvolili Čápa.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér hosté ): Do Lomnice jsme jeli s tím, že potřebujeme body a myslím, že jsme se o ně poprali docela dobře. celý tým hrál kompaktně a remíza je pro oba zasloužená. Měli jsme v prvním poločase dvě příležitosti, které měli skončit gólem. Ale naše koncovka je špatná. Ve druhém poločase se hrálo prakticky jen mezi vápny.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
K. Michal [-] - M. Šachl [-] , P. Heger [-] , L. Čáp [-] , M. Zákostelecký [-] - P. Řehoř [-] (78. V. Kaštánek [-] ) , M. Šálený [-] (46. M. Dušák [-] ) , D. Štěcha [-] , P. Krejník [-] - J. Čuta [-] (61. P. Pancíř [-] ) , V. Nohava [-]

TJ Sokol Olešnice
L. Lenk [-] - O. Husa [-] , S. Jindra [-] , B. Bahenský [-] , S. Drtina [-] (19. M. Hanzal [-] ) - M. Lechner [-] , J. Brousek [-] , L. Burda [-] , M. Buřič [-] - P. Fiala [-] , T. Kačírek [-]

ŽK: 32. D. Štěcha - 58. J. Brousek , 83. S. Jindra .
Hráči zápasu: L. Čáp .
Místo: Lomnice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Novotný Jan - PÍSEK Martin - ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.