Olešnice nevyužila početní převahu a remizovala se Stropnicí


Branky


17. R. Brousek , 60. L. Lenk (p.) - 8. V. Bašta , 53. M. Tošner
0
Stropnice veze první bod z venku po derby s Olešnicí
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepší, ale skóre vyrovnané

   Solidní divácká návštěva přihlížela derby mezi Olešnicí a Stropnicí. V 6. minutě střílel po závaru ve vápně Lenk, ale trefil jen hostujícího obránce. O dvě minuty později sebral na půlce míč Vlastimil Bašta a proklouzl s ním až do vápna, kde jeho střela na zadní tyč znamenala vedení hostů 0:1. V úvodní čtvrthodině působili hosté sympatickým dojmem, ale pak jakoby se ze hřistě začali vytrácet. Zejména ve středu hřiště bylo spousty prostoru pro manévry záložní řady domácích. V 17. minutě chyba v obraně stropnických dala Olešnici možnost rohu. Po jeho rozehrání hosté nedokázali míč ukopnout a přesto, že si Josefík křikl k míči se dostal Brousek a vyrovnal na 1:1. O deset minut později zakončoval znovu Brousek poblíž malého vápna, ale Josefík dokázal nohou vytesnit mimo. Po následném rohu hlavičkoval Horelica nad. Stropničtí se po jednom z centrů do vápna dožadovali penalty za ruku domácího hráče ovšem rozhodčí byl jiného názoru. Po půlhodině hry přihrával Bahenský před bránu, kde domácí tečovali míč patou. Gólman hostů byl však pozorný. Pět minut před koncem půle po nahrávce Buřiče střílel Brousek mimo.

Penalta pak červená

   Ve druhém poločase se obrázek hry příliš nezměnil. Krátce po začátku střílel z úhlu Lenk jen do tyče a následného závaru mířila střela olešnických mimo branku. O minutu později zahrávali domácí přímý kop. Brouskovu přízemní střelu Josefík vyrazil, domácí se sice dostali k dorážce, ale znovu mířili vedle. V 53. minutě zahrával Tříska volný kop z poloviny hřiště, který hosté dokázali nakonec dostat před branku a z trochu akrobatické pozice strhl vedení na stranu stropnických Tošner jenž měl v dresu hostů premiéru, 1:2. O chvíli později střílel z vápna Hanzal a Josefík vyrazil na roh. Nejvíce vzruchu přinesla 60. minuta. Olešnice zahrávala dva rohy po sobě a nastřelila břevno. Hosté se pak pokoušeli míč odvrátit, ale ozvala se píšťalka rozhodčího Kovaříka a byla nařízena penalta. Hosté se kolem rozhodčího shlukli, ale o tom, že míč padl Buštovi na stehno nikoliv na ruku arbitra nepřesvědčili. Pokutový kop bez problému proměnil Lenk a vyběhl oslavovat s diváky mimio hrací plochu. Mezi tím došlo k výměně názorů za vápnem. Tříska domácího hráče strčil ramenem a ten se až teatrálně skácel k zemi. Výměna názorů pokračovala najednou mezi více hráči. Po krátké hádce hráčů obou týmů uviděl Tříska v rukou rozhodčího, kterému hostující hráči a fanoušci nemohli po většinu zápasu přijít na jméno červenou kartu a Kačírek žlutou. Pak se hosté přeci jen více soustředili na ubránění výsledku. O 5 minut později hlavičkoval po rohu na zadní tyči mimo Bahenský. Přízemní střelu z úhlu v 68. minutě Josefík jen vyrazil na roh. O dvě minuty později se uvolnil Lenk, ale z vápna nemířil přesně. Deset minut před koncem se vápně probíjel Vlastimil Bašta, který byl zastaven domácí obranou, ale ani druhé volání po penaltě hostů nebylo vyslyšeno. V 85. minutě to z úhlu zkoušel znovu Lenk avšak gólman hostů vyrazil.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér domácí ): Pro nás je to ztráta. Podali jsme kompaktní a dobrý výkon. Byly jsme lepším týmem, ale udělali jsme dvě hrubky a ty hosté stoprocentně využili. My měli možná 5 velkých šancí, které jsme ovšem nedokázali využít. Dneska bych vyzdvihl Hanzala jenž po svém příchodu hru zvednul.

TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč hosté ): Domácí měli po většinu zápasu převahu a i více šancí. My jsme hrozili z brejků. Dvakrát jsme vedli, bohužel jsme to nedotáhli do vítězného konce. Po vyloučení našeho hráče jsme už jenom bránili a čekali na konec. S bodem musíme být spokojeni. Hráč zápasu je na naší straně Bašta Vlastimil.



Místo: Olešnice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - ŘEHOŘ Petr, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.