Olešnice porazila Bukovsko


Branky


0
Olešnice otočila zápas s Bukovskem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

   V první půli byla hra oboustranně vyrovnaná. Kvalita zápasu nebyla zrovna z nejvyšší úrovně 1.B. třídy. Zrodilo se jen několik málo pološancí a hrálo se především mezi vápny. Vyjímkou byla povedená střela Venčovského z úvodu utkání, která orazítkovala břevno domácí branky. Domácí dokázali trefit břevno také a to zásluhou střely ze šestnáctky jenž na branku vyslal Buřič. O mnoho více k vidění v prvním dějství nebylo a tak se oba týmy dostali do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Gól, červená a pak obrat

   Úvod druhého poločasu vyšel lépe Bukovsku. Po pěti minutách hry uklidil hlavou do sítě centrovaný míč Vlach a hosté vedli 0:1. Domácí pak byli ve snaze vyrovnat přeci jen aktivnějším týmem, i když většinou jen po vápno nebo bez větší šance. Pomohla jim možná i 56. minuta. Kdy hostujicí stoper Vomáčka neudržel nervy na uzdě nepublikovatelným způsobem diskutoval s pomezním a hlavním rozhodčím o jejich způsobu vedení utkání a vysloužil si žlutou kartu. Toto varování mu nestačilo a pokračoval ve svém proslovu až se v zápětí začervenalo. Početní převahu využila Olešnice v 67. minutě kdy zmatků v obraně a vyběhnuvšího Paura po skrumáži překonal Horelica, 1:1. V 75. minutě domácí zápas otočili a to znovu zásluhou Horelici, který vsítil vítězný gól.

 

   Pro čtenáře fotbalunas je nachystaná novinka. Po registraci může každý zhodnotit celé utkání. A to od klobásy a piva, přes hráče, trávník až po rozhodčí či úroveň zápasu. Brzy také dojde k tomu, že hráče kola budou moci volit jen registrovaní členové. Pro čtenáře fotbalunas je nachystaná novinka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér domácí ): Byl to spíše remízový zápas. Z obou stran mi to přišlo takové utahané a unavené, takové fotbalové trápení. Bukovsku jakoby nešlo o výhru, ale nám ano a to nás možná svazovalo a brzdilo. Po vedoucím gólu hostů jsme se dostávali více do tlaku a nakonec byli i šťastnějším týmem. Dneska bych pochválil Horelicu, kterému se v první půli moc nedařilo, ale ve druhé se svou vitalitou dostal do šancí a proměnil.

TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér hosté ): Hrál se spíše podprůměrný fotbal. V prvním poločase to bylo vyrovnané. Po našem vedoucím gólu byli domácí aktivnější. Červená karta nám určitě nepomohla. Ať to bylo jak bylo, měl se náš hráč ovládnout a udržet nervy. Z prohry jsem pochopitelně rozladěný.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Lechner [-] , P. Fiala [-] , B. Bahenský [-] , O. Husa [-] - T. Kačírek [-] , M. Buřič [-] , M. Hanzal [-] , R. Horelica [-] - L. Lenk [-] (90. J. Lust [-] ) , R. Brousek [-] (85. L. Burda [-] ) -

TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - T. Pour [-] , O. Kokeš [-] , Z. Dušek [-] , J. Vomáčka [-] - T. Venčovský [-] , F. Hruška [-] (85. J. Matoušek [-] ) , P. Zahradník [-] , R. Mach [-] - J. Vlach [-] (90. J. Cihla [-] ) , F. Cihla [-] (74. P. Kokeš [-] ) -

ŽK: 80. R. Horelica - 30. F. Cihla , 56. J. Vomáčka , 80. Z. Dušek , 90. J. Matoušek .
Hráči zápasu: R. Horelica .
Místo: Olešnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klimeš Jiří - ZABILKA Luboš, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.