Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum vysoko podlehl Olešnici


Branky


0
Chlum nenastoupil v plné síle a Olešnice toho využila k výprasku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bylo jasno

   Chlumu chybělo několik hráčů ze základu. Tím to domácí Olešnici usnadnili a hosté vedli už od první minuty. To se po Káčírkově rohu prosadil hlavou Brousek, 0:1. Po necelé čtvrt hodině si vzal balon Hanzal prohnal se ním dopředu a připravil Horelicovi jednoduchou pozici ke skórování, 0:2. Ve 29. minutě opět úřadoval Hanzal jenž předložil na malé vápno gólovou přihrávku Lenkovi, 0:3. Domácí se v prvním poločase k ohrožení soupeřovi branky nedostali a očividně lepší hosté zaslouženě odcházeli do šaten za stavu 0:3.

Druhý poločas beze změny

   Ve druhém dějství byl k vidění totožný obrázek hry jako v první půli. Olešnice hrála a proměňovala šance a Chlum zaostával snad ve všech herních činnostech. V 54. minutě upravil po Lenkově standartce svým druhým gólem v zápase Brousek. Stav 0:4 vzal domácím poslední špetku naděje se o výsledek porvat a od té doby působili odevzdaně. O tři minuty později pláchl dvorní nahrávač utkání Hanzal a předložil míč Lenkovi jenž si s osamoceným Valešem poradil, 0:5. V 68. minutě přiklepl míč Kačírek a Brousek dokonal hattrick, 0:6. Minutu před vypršením základní hrací doby vyslal Fiala dalekonosnou střelu na domácí branku. Valeš jí dobrým zákrokem vytáhl. Ke smůle domácích jen k Buřičovi a kapitán olešnických uzavřel účet zápasu na drtivých 0:7.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( vedoucí mužstva domácí ): Myslel jsem si, že náš nejhorší zápas jsme odehráli v Řečici. Bohužel jsem se mýlil a dneska to bylo ještě horší. Od začátku byla Olešnice lepší a my neměli snad ani šanci. Nám chybělo 8 lidí, ale to je pořád dokola a nebaví mě to. Jsem zklamaný a přemýšlím jestli mám dál svůj volný čas věnovat tomuhle.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér hosté ): Výsledek hovoří za vše. Jeho hlavní příčinou byli chybějící hráči domácích. Povedla se nám první půle a od 1. minuty jsme vedli. Podařilo se nám proměnit i další šance a poločas jsme vyhráli 0:3. Druhý poločas pokračoval ve stejném trendu. Chlum pak odpadl nejen po psychické stránce, ale i fyzicky. Hráli jsme relativně dobře a měli celý zápas pod kontrolou. Pochválit bude dnes těžké, protože jsme měli převahu snad na všech postech. Vyzdvihl bych tedy Lenka a Brouska, protože jsme se potřebovali střelecky chytit.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - J. Matoušek [-] , M. Princ [-] , D. Míka [-] , T. Kamenický [-] - M. Kotil [-] , J. Matoušek [-] , P. Eliáš [-] , J. Flaška [-] - T. Bednář [-] (83. L. Kořínek [-] ) , J. Hájek [-] -

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Lechner [-] , P. Fiala [-] , B. Bahenský [-] , O. Husa [-] (58. J. Lust [-] ) - R. Horelica [-] (46. L. Burda [-] ) , M. Buřič [-] , T. Kačírek [-] , M. Hanzal [-] - R. Brousek [-] (70. S. Drtina [-] ) , L. Lenk [-] -

ŽK: 68. J. Flaška .
Hráči zápasu: L. Lenk , R. Brousek .
Místo: Chlum u Tř.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fiala Milan - DEVERA Radek, KORANDA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.