1:2
(1:0)
64. L. Lenk
84. L. Lenk
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice otočila zápas v Suchdole


Branky


8. M. Dunaj - 64. L. Lenk , 84. L. Lenk
0
Slabá produktivita stála Suchdol body
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a už v 8. minutě se mohli radovat. Po rohovém kopu usměrnil hlavou míč do sítě kapitán Dunaj, 1:0. I po zbytek poločasu byl Suchdol lepším týmem ovšem už bez gólového efektu. Hostující obrana popřípadě brankář Krauskopf si s nimy dokázali poradit. Do kabin se tedy na přestávku odcházelo za stavu 1:0.

Olešnice v závěru otočila

   Po větší část druhé půle by se dalo hovořit o územní převaze domácích. Na rozdíl od prvního poločasu tentokrát bez gólového vyjádření. Olešnice dobře bránila a několik výborných zákroků si podobně jako v první půli připsal Krauskopf. Vyrovnání přinesla 64. minuta. Lenk se na vápně otočil a volejem poslal míč pod břevno Rácikovi branky, 1:1. Hosté se pak osmělovali častěji než do této chvíle. Obrat nastal v 84. minutě. Fiala vyslal pas na Lenka jenž si poradil se suchdolským obránce a posléze i s gólmanem a bylo to 1:2. Domácí už nedokázali odpovědět a tak si hosté odváží všechny tři body. Suchdol zatím na jaře příliš nezáří. Z devíti zápasů si připsal sedm bodů a sedmkrát se mu podařilo skórovat. Poslední výhra se datuje na 10. duben. O vylepšení této bilance se může Suchdol pokusit v příštím kole v Borovanech. Naopak Olešnici se v posledních kolech daří a odpoutala se od sestupového pásma. Pokud příští týden porazí doma Břilice vyrovná se bodově právě zatím sedmému Suchdolu.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva domácí ): V prvním poločase jsme byli lepší a zaslouženě jsme ho vyhráli. Ve druhé půli jsme měli územní převahu, ale soupeř nám dal dva góly. Hostující brankář předvedl v první půli dva a ve druhé tři skvělé zákroky. To nic nemění na tom, že naše produktivita je velmi slabá. Naštěstí máme nahrané nějaké body a můžeme být v klidu. Dobrý zápas odehrál Aleš Arenberger na stoperu a Radek Arenberger v útoku.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér hosté ): Byl to zápas na horké půdě. Suchdol na nás vlétl a hrál náročný a běhavý fotbal. Nám se to ovšem dařilo eliminovat. Ve druhém poločase jsme kompaktně bránili a od nějaké 20. minuty i vystrkovaly růžky, ale chybělo nám trochu štěstíčka. Naše hra byla sice defenzivnější, ale jsem spokojený. Jeli jsme sem pokusit se o bod a vezeme si tři. Odlepili jsme se od spodku tabulky a doma už můžeme hrát poněkud uvolněněji. Navíc syn hrál dnes poprvé za Dynamo a podařilo se mu vyrovnat na 2:2, takže pro mě je dnes skvělý den. Hráč zápasu Lenk, který ukázal co umí a co od něj očekávám, že ze tří šancí dá dva pěkné góly. Pochvalu si zaslouží celý mančaft.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] , M. Dunaj [-] , J. Kříž [-] (74. D. Čáp [-] ) , M. Březina [-] - J. Heřman [-] (59. P. Krejčí [-] ) , P. Špale [-] , L. Hešík [-] , Š. Kubašta [-] - R. Arenberger [-] , J. Záruba [-] (87. T. Kamiš [-] )

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Lechner [-] , P. Fiala [-] , B. Bahenský [-] , O. Husa [-] - R. Horelica [-] , M. Buřič [-] , T. Kačírek [-] , M. Hanzal [-] (78. J. Lust [-] ) - R. Brousek [-] (87. L. Burda [-] ) , L. Lenk [-] (89. S. Drtina [-] ) -

ŽK: 46. M. Rácik , 85. A. Arenberger - 33. O. Husa , 55. R. Horelica .
Hráči zápasu: A. Arenberger - L. Lenk .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.