4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 10:30

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice porazila Břilice


Branky


8. L. Lenk , 20. M. Hanzal , 70. O. Husa , 85. L. Lenk
0
Olešnice slaví čtvrtou výhru v řadě
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   Zápas svedl dohromady sousedy v tabulce. Výrazně klidnější mohli být před zápasem domácí, kteří mají sestupovou hrozbu zažehnanou. Hosté byli posíleni o několik hráčů Třeboně. Na hřišti se odehrával poměrně vyrovnaný zápas. Lépe do něj však vkročila Olešnice. Už v 8. minutě uvolnil Horelica Lenka a ten otevřel skóre, 1:0. Pak měli domácí i kus štěstí, když je od vyrovnání zachránilo nejprve břevno a pak i tyč. Následně zaúřadovalo otřepané nedáš dostaneš. Ve 20. minutě unikl po lajně Lust poslal centr do vápna a Hanzal hlavou zvýšil na 2:0. Zbytek poločasu už branku nenabídl a tak se na přestávku do kabin odcházelo za stavu 2:0.

Olešnice pojistila náskok

   Ve druhé půli se hosté už tolik do hry nedostávali. Olešnice mnoho velkých šancí neměla, ale potvrdila produktivitu z posledních kol. Domácím se podařilo zvýšit náskok a to v 70. minutě. Husa se probil vápnem a vystřelil k tyči, 3:0. Definitivu výsledku dal v 85. minutě Lenk, který proměnil standartní situaci, 4:0. Olešnice se tak dostala na metu 31 bodů a 9. místě už nemůže být předstižena. V příštím zápase čeká Olešnici cesta k lídrovi soutěže do Včelnice. Břilice naopak doma čeká o víkendu zápas o šest bodů s dalším kandidátem na sestup jímž jsou Borovany.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér domácí ): Byl to kvalitní zápas z obou stran. Břilice přijely s posilami z Třeboně a před jejich výkonem smekám. Dali jsme rychlý gól a pak měli dvakrát štěstí, když nám zazvonilo břevno a tyč. Soupeř měl silnou zálohu a útok, přesto se nám ve druhé půli podařilo dvakrát skórovat. Musím pochválit celý tým za dobrou kolektivní hru.

Slovan Břilice
Roman Kroupa ( trenér hosté ): Na velmi podmáčeném a nerovném terénu nebyla vůbec možnost kombinovat. Byl to jen boj. Domácí hráli agresivně a to na nás platilo. První gól jsme dostali po ztrátě míče na půlce, které předcházel faul na našeho hráče. Druhý gól vstřelil po rohu nehlídaný hráč z prostoru penalty. Poté jsme se dostali do nějakých šancí i my, ale neměli jsme štěstí, protože naše střely skončily jen na tyči a břevnu domácí branky. V druhém poločase to bylo podobné jako v prvním. Jen jsme se už do hry tolik nedostali. Olešnice dala ze tří šancí dva góly a bylo hotovo. Musíme rychle zapomenout a v neděli urvat tři body proti Borovanům.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Lechner [-] , P. Fiala [-] , J. Lust [-] , O. Husa [-] - M. Buřič [-] , R. Horelica [-] , T. Kačírek [-] , M. Hanzal [-] (75. S. Drtina [-] ) - R. Brousek [-] (70. L. Burda [-] ) , L. Lenk [-] -

Slovan Břilice
J. Kopecký [-] - O. Beníšek [-] , P. Tůma [-] , M. Flaška [-] , J. Kučera [-] - K. Benhák [-] , M. Franěk [-] , J. Kolář [-] , J. Matoušek [-] - M. Rossmann [-] , I. Redžepi [-]

ŽK: 9. P. Fiala , 26. M. Buřič , 38. R. Brousek , 49. M. Hanzal , 60. J. Lust - 15. J. Matoušek , 39. K. Benhák , 46. J. Kolář , 82. M. Franěk , 86. M. Rossmann .
Místo: Olešnice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Brych Jiří - TUPÝ Petr, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.